Tečnost za čišćenje glave Epsona

Tečnost za čišćenje glave Epsona

Tečnost za čišćenje glave Epsona je već provereno dobar repromaterijal u našoj ponudi. Tečnost služi za redovno održavanje glave vašeg Epson štampača. Prilikom korišćenja sublimacionih boja u Epson štampačima, može doći do blagog zapušavanja mlaznica. Zapušavanje mlaznica se dešava iz razloga što su korišćene sublimacione boje gušće u odnosu na obične ink-jet boje. Pravo vreme za čišćenje glave štampača je kada primetite da na testu za mlaznice nisu sve linije potpuno kontinuirane. Ova tečnost je upravo najidealnije rešenje za ovaj problem i spada u osnovnu opremu koju dobijate kupovanjem štampača Epson L310.

Čišćenje glave epsona Tećnost

Tečnost za čišćenje glave Epsona

Tečnost za čišćenje glave Epson štampača. Radi produžavanja trajnosti vašeg Epson štampača koristite ovu tečnost i očistite glavu vašeg štampača.
  • Pakovanje: 100 ml
čišćenje glave Epsona

Ostala oprema za sublimaciju

Ukoliko ste zainteresovani za sublimacionu štampu ili štampu na majicama i to možete pronaći u našoj ponudi. Kada je reč o sublimacionom otisku nudimo dva štampača a to su Epson L310 i Ricoh SG 3110. A ukoliko želite da štampate savršene otiske na svim vrstama majica pa i na tamnim materijalima nudimo vam HP laserski štampač sa belim tonerom. Sve ove proizovde možete da nađete na našem sajtu. A ako želite uvek možete zakazati sastanak sa nama u kojem će vam naš tim obezbediti obuku. Obuka se sastoji od savetovanja o štampačima, obuke pripreme u Photoshop-u i obuke za pečenje i prenošenje dizajna na materijal.

Ukoliko ste zainteresovani za sublimacionu opremu i repromaterijal Mincom tim vam je uvek na rapolaganju. U našoj Mincom ponudi pored proizvoda za štampom možete naći prazne (neodštampane) sublimacione proizvode kao i repromaterijal i dodatne delove namenjene za štampu i sublimacione štampače. Među njima su i:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Korisnička podrška
error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!