Tablice sa imenom

tablice-sa-imenima

Tablice sa imenom

Tablice sa imenom su namenjene za sublimacionu štampu. Tablice sa personalizovanim dizajnom su namenjene svim ljubiteljima automobila ali i deci. Tablice sa imenom se štampaju na posebnim aluminijum pločama koje su premazane posebnim slojem kako bi na njima moglo da se štampa. Boje koje ostaju na aluminijumu su neverovatno jarke, kvalitetne i dugotrajne.

Ukoliko želite da ponudite popularan i simpatičan proizvod tablice sa imenom su pravi izbor. Opremite svoju knjižaru, foto radnju ovim personalizovanim tablicama sa imenom. Na tablicama možete štampati bilo kakav dizajn, za svaku novu tablicu menjati ime i formu. Na dečijim tablicama možete kombinovati crtane junake sa imenom deteta a na tablicama za odrasle neki drugi detalj poput srpske zastave, nacionalnih i auto motiva.

Personalizovane tablice sa imenima su tražene kada su u pitanju i dečija kolica. Takav vid poklona uvek može biti zanimljiv.

Tablice sa imenom se uglavnom štampaju na belom aluminijumu zbog autentičnosti, vidljivosti a sličnosti sa pravim tablicama.

Šifra proizvoda: TABIME

tablice-sa-imenom
decija kolica sa tablicom sa imenom

Pored tablica sa imenom u našoj kolekciju sublimacionih proizvoda možete naći pregršt zanimljivih proizvoda koje možete izložiti u Vašoj radnji. Među popularnim proizvodima se nalaze:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte više na www.cewe.rs.