Sublimacioni transfer papir A4

A4 format sublimacioni transfer papir

Sublimacioni transfer papir A4

Sublimacionim transfer papirom A4 možete štampati šolje, puzzle, metal, drvo, medijapan, staklo, kamen ali i sve vrste materijala od poliestera, a i pamuk-poliester (pedeset posto pamuk i pedeset posto poliester). Ovim papirom obezbeđujete izrada velikog broja proizvoda za sublimaciju, na kojima možete štampati.

Sublimacioni transfer papir A4 na svojoj štampajućoj strani poseduje visoku glatkoću i bele je boje, dok je neštampajuća strana označena. Zahvaljujući tome ne možete pogrešiti prilikom ubacivanja papira u mašinu. Prednost ovog papira je dobra sposobnost upijanja boja i visoku glatkoća. Naši rezultati transfera papira na sublimaconim proizvodima pokazali su se izuzetno dobro.

Sublimacioni transfer papir A4 formata je namenjen svima onima koji žele da štampaju proizvode za svoje foto radnje, knjižare i daroteke, kućne radenosti, kopirnice, štamparije, a da nemaju potrebu za velikim formatima. A4 format se kroz vreme pokazao kao najekonomičniji i najkorišćeniji format kada je u pitanju sublimaciona štampa. Za sve proizvode kao što su šolje, puzzle, satovi, privesci, magneti, podmetači, jastuci itd. A4 format odrađuje posao koji Vam je potreban.

A3 format iz naše ponude sublimacionih papira možete birati ukoliko se bavite štampom dukseva, majica, patosnica, presvlaka ili nekih drugih većih proizvoda.

Postupak rada – Sublimacioni transfer papir A4

Detaljan prikaz postupka rada u koracima:

  1. Ubaciti papir u Epson ili Ricoh sublimacioni štampač i podesiti na foto kvalitet kako bi dobili najbolje rezultate.
  2. Kod Ricoh štampača potrebno je okrenuti glatku belu stranu  na dole, dok kod Epson štampača bela strana ide okrenuta ka vama.
  3. Odštampati na transfer papiru za sublimaciju A4 pripremljen dizajn(štampa u ogledalu)
  4. Staviti papir na određeni proizvod na kome radite sublimaciju(proizvodi od kamena, stakla, keramike, medijapana i poliestera)
  5. Preko subli papira staviti termo otporni papir il iteflonsku podlogu, (ako radite štampu na majicama, kamenu, staklu ili drvetu) da se slika ne bi prenela na gumu i ploču prese
  6. Parametri za presu: Skinite temperature sa našeg sajta

Postupak pranja i održavanja sublimacijskih proizvoda

  1. Što se tiče proizvoda od kermike, stakla ili kamena, oni mogu da se peru u mašini za sudove, neograničeno puta.

Youtube kanal Mincom

Na Mincom youtube kanalu možete naći savete i upustva za rad štampača, presa, mašina i sublimacionih proizvoda. Ukoliko Vam se svideo sadržaj kanala,  lajkujte video, komentarišite i podelite ga sa Vašim prijateljima na društvenim mrežama. Hvala!

Pored sublimacionog papira u našoj ponudi opreme za sublimaciju možete naći mnoge proizvode među kojima su i:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Korisnička podrška
error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!