Sublimacioni papir A4

Sublimacioni papir A4

Sublimacioni papir A4 iz naše ponude transfer papira za sublimacionu štampu je papir proverenog kvaliteta i garantuje dobar otisak kao i kolorit štampe.

Sublimacioni papir ili klasičan papir za sublimaciju se koristi za štampu bilo kog proizvoda koji nije napravljen od pamuka. Pomoću sublimacionog papira možete štampati keramiku, metal, drvo, medijapan, staklo, kamen ali i poliester materijale. Ovim papirom obezbeđujete izradu svih sublimacionih proizvoda osim pamuka.

Papir ovog tipa je napravljen tako da je sa jedne strane obojen svetlo žutom bojom i ta strana se ne štampa, dok je sa druge strane standardne bele boje i tu boju štampamo. Prednost ovog papira jeste ta što se za razliku od mnogih drugih neproverenih sublimacionih papira ne lepi za proizvod prilikom pečenja i što je kvalitet dobijene štampe zaista na zavidnom nivou.

Nakon štampe

Nakon štampe na sublimacionom papiru boje su vezane za površinu samog papira što omogućava normalan rad sa njim. Odštampan motiv se može dirati, ne morate voditi računa da ne dodirnete Vašu štampu. Papir za sublimaciju možete stajati i nekoliko dana ukoliko iz određenih razloga ne želite da pečete proizvod odmah nakon štampe.

Sublimacioni papir A4 formata je namenjen svima onima koji žele da sublimiraju proizvode za svoje foto radnje, knjižare i daroteke a da nemaju potrebu za velikim formatima. A4 format se kroz vreme pokazao kao najekonomičniji i najkorišćeniji format kada je u pitanju sublimaciona štampa. Za sve proizvode kao što su šolje, puzzle, satovi, privesci, magneti, podmetači, jastuci itd. A4 format odrađuje posao koji Vam je potreban.

A3 format iz naše ponude sublimacionih papira možete birati ukoliko se bavite štampom dukseva, majica, patosnica, presvlaka ili nekih drugih većih proizvoda.

Pored sublimacionog papira u našoj ponudi opreme za sublimaciju možete naći mnoge proizvode među kojima su i:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte više na www.cewe.rs.

Kako želite da nas kontaktirate?