Sublimacioni papir A3

sublimacioni-papir-A3

Sublimacioni papir A3

Sublimacioni papir A3 je papir vrhunskog kvaliteta koji omogućava štampu na većim formatima kao i jarke boje nakon štampe. Namenjen je za štampu do A3 i za sve one koji se bave poslom gde A4 format ne ispunjava zahteve.

Sublimacioni papir A3 se koristi za štampu bilo kog proizvoda koji nije napravljen od pamuka. Pomoću sublimacionog papira možete štampati keramiku, metal, drvo, medijapan, staklo, kamen ali i poliester materijale. Ovim papirom obezbeđujete izradu svih sublimacionih proizvoda osim pamuka.

Papir za sublimaciju je napravljen tako da je sa jedne strane obojen svetlo žutom bojom i ta strana se ne štampa, dok je sa druge strane standardne bele boje i tu boju štampamo. Prednost ovog papira jeste ta što se za razliku od mnogih drugih neproverenih sublimacionih papira ne lepi za proizvod prilikom pečenja i što je kvalitet dobijene štampe zaista na zavidnom nivou.

Nakon štampe

Nakon štampe na sublimacionom papiru boje su vezane za površinu samog papira što omogućava normalan rad sa njim. Odštampan motiv se može dirati, ne morate voditi računa da ne dodirnete Vašu štampu. Papir za sublimaciju možete stajati i nekoliko dana ukoliko iz određenih razloga ne želite da pečete proizvod odmah nakon štampe.

Sublimacioni papir A3 formata je namenjen svima onima koji žele da sublimiraju proizvode za svoje foto radnje, knjižare, daroteke ali i one koji drže butik, prodavnicu majica. A3 format omogućava štampu na majicama, duksevima, presvlakama, patosnicama kao i mnogim drugim zanimljivim proizvodima. Ukoliko imate svoju kolekciju garderobe, pravite unikatne print motive ovaj papir je pravi izbor transfer papira za Vas.

Za razliku od A4 formata A3 format je bolji izbor ukoliko imate velik obim posla i ukoliko radite velike tiraže.

Ovo je samo jedan od papira namenjenih za sublimaciju. Pored sublimacionog papira A3 u našoj ponudi sublimacione opreme možete pronaći proizvode kao što su:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte više na www.cewe.rs.

Kako želite da nas kontaktirate?