Sublimacioni Metalik film

metalik film sublimacija

Sublimacioni Metalik film je film namenjen za štampu na tamnom ili svetlom tekstilu uz pomoć sublimacione tehnike štampe. Sa ovim filmom na majicama ćete dobiti unikatan metalik efekat. Sublimacioni metalik film je potrebno odštampani na nekom od sublimacionih štampača, te ga zatim iseće uz pomoć katera kao što je  Kater Silhouette Cameo 4. Sa Kater Silhouette Cameo 4 možete praviti razne oblike s obzirom da je ulaz 30.5cm. Sublimacioni Metalik film idealan je za štampu na tekstilu odnosno na pamučnim majicama. Ovo je jedno od rešenja kako da na crnim majicama dobijete i beli otisak. Štampajte logotipe firmi, ilutracije i razne druge motive. Metalik film dolazi u tri boje: siva, bela i čisto bela. Metalik film dolazi u dve dimenzije rolna A4 i rolna od 15m i širine 30.5cm

Sublimacioni metalik film je idealan za vas ukoliko želite svojim klijentima da ponudite nešto novo, te se istaknete od konkurnecije. Ukoliko ste vlasnik fotoradnje, radnje sa personalizovanim proizvodima, štamparije ili šivaone ovo je idealn proizvod za vas. Proširite vaš asortiman.

Sublimacioni metalik film

Sublimacioni metalik film

  • Šifra proizvoda: SMF
  • Dimenzije: A4 i rolna 15mx30.5cm
  • Boje: Srebrna, bela i cisto bela
  • Temperatura: 204°C
  • Vreme: Srebrna i čisto bela – 20-40 sekundi /                Bela – 60-70 sekundi

Ostali proizvodi

Subli Metalik film nije jedini sublimacioni proizvod iz naše ponude, kod nas možete pronaći i druge proizvode i materijale poput sublimacionih papira, papira za pamuk sa prahom ili bez praha, subliamcionih šolji, satova, privezaka. Sve ove proizvode možete štampati uz pomoć sublimacionih štampača A4 formata poput Epson ET-2700 i Ricoh SG 3310dn, te njihove pakete možete detaljno pogledati na našoj stranici. Ukoliko vaš interesuje UV štampa i štampa na hemijskama, upaljačima i svim reklamnim materijalima onda za Vas imamo novi najkompaktniji UV štampač po super ceni. Sa paketom dobijate i tri boje. U ponudi imamo i presu za kačkete, olovke i etikete 3u1, uz pomoć koje ćete moći štampati na svim tim proizvodima.

Pogledajte još neke druge naše sublimacione proizvode:

  1. Šolje za sublimaciju
  2. Puzle
  3. Majice pamučne

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!
Zakažite poziv
Zakažite poziv
Email
Email