Sublimacione poklon kutijice

Sublimacione poklon kutijice

Sublimacione poklon kutijice

Sublimacione poklon kutijice namenjene su za štampu tehnikom sublimacije. Sublimacione poklon kutijice su idealan proizvod u koji možete staviti, nakit,  razne sitnice, kolačiće ili je možete koristiti kao poklon. Sa personalizovanim otiscima na poklopcu, u kombinaciji sa odličnim dizajnom ili fotografijom, možete privući nove klijente. Poklon kutijica je napravljena od metala te samim tim deluje kao veoma unikatan proizvod.  U ponudi imamo tri različita oblika: pravougaoni, u obliku srca i kruga.

Sublimacione poklon kutijice idealan su proizvod za fotoradnje, radnje sa presonalizovanim proizvodima ili gift šopove koji žele da upotpune svoj asortian sa unikatnim sublimacionim proizvodima i ponude presonalizaciju poklona.

Poklon kutijica za sublimaciju

Poklon kutijica – pravougaonik

 • Šifra proizvoda:
 • Dimenzije: 208 x 85 x 25 mm
 • Materijal: Aluminijum

Sublimacione poklon kutijice – srce

Pored pravougaonih poklon kutijica, u našoj ponudi imamo poklon kutijicu u obliku srca. Kao i prethodne i na ovoj kutijici štampa se poklopac, ali za razliku od ove savršeno je da ovaj proizvod nudite zaljubljenim parovima. Personalizujte kutijice sa ljubavnim slikama i dezenima i privucite nove kupce. Ukoliko ste fotoradnja, radnja sa presonalizovanim proizvodima onda je ovo idelan proizvod da popunite vaš ljubavni asortiman.

Sublimacione poklon kutijice ljubavne

Poklon kutijica – srce

 • Šifra proizvoda:
 • Dimenzije: 145 x 150 x 45 mm
 • Materijal: Aluminijum

Sublimacione poklon kutijice – krug

Ukoliko ste zainteresovani za drugačiji oblik u Mincom ponudi imamo i poklon kutijice u obliku kruga. Ove kutijice su napravljene od aluminijuma i idelne su za skladištenje naktia, poput prstena ili minđuša. Klijentima možete ponuditi unikatan presonalizovan proizvod koji ćete štampati tehnikom sublimacije.  Proširite vaše asortimane i privucite nove klijente

kutijica u obliku kruga

Poklon kutijica  – okrugla

 • Šifra proizvoda:
 • Dimenzije: 150 x 50 mm
 • Materijal: Aluminijum

Ostali proizvodi

Poklon kutijice nisu jedini sublimacioni proizvod iz naše ponude, kod nas možete pronaći i druge proizvode i materijale poput sublimacionih papira, papira za pamuk sa prahom ili bez praha, subliamcionih šolji, satova, privezaka. Sve ove proizvode možete štampati uz pomoć sublimacionih štampača A4 formata poput Epson ET-2700 i Ricoh SG 3310dn, te njihove pakete možete detaljno pogledati na našoj stranici. Ukoliko vaš interesuje UV štampa i štampa na hemijskama, upaljačima i svim reklamnim materijalima onda za Vas imamo novi najkompaktniji UV štampač po super ceni. Sa paketom dobijate i tri boje. U ponudi imamo i presu za kačkete, olovke i etikete 3u1, uz pomoć koje ćete moći štampati na svim tim proizvodima.

Pogledajte još neke druge naše sublimacione proizvode:

 1. Šolje za sublimaciju
 2. Puzle
 3. Majice pamučne

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Korisnička podrška
error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!