Kako želite da nas kontaktirate?

Sublimacija na pamuk – prah za štampu

Sublimacija na pamuk - prah za fiksiranje

Sublimacija na pamuk – prah za štampu

Sublimacija na pamuk tehnika je prenosa dizajna sa papira za pamuk na bele ili svetle majice. Ova tehnika savršena je za male i srednje firme, foto radnje, knjižare ili poklon radnje koje se bave štampom na majicama i drugim sublimacionim proizvodima. Tehnika sublimacione štampe na pamučne majice veoma je jednostavan i potreban vam je samo računar, štampač i presa.

Sublimacija na pamuk – Prah za štampu služi kao stabilizator boje na transfer papiru. Nakon štampe odštampani papir se provlači kroz prah koji na sebe veže sveže odštampanu boju. Nakon što se prah nanese dizajn je spreman za transfer preko termo prese (Pri stavljanju papira na majicu pripazite da vam se papir ne pomakne i time razmaže štampu). Detaljne upute pogledajte i na našem youtube kalalu Mincom.

Niska cena štampe

Kompletna kalkulacija troška A4 štampe sa 60% ispunjenosti papira je vrlo povoljna. U tu kalkulaciju uračunat je papir, boja i prah. Sa takvom kalkulacijom lako možete konkurirati bilo kojoj tehnici štampe koje mogu štampati full color otisak na bijele i svijetle podloge.

Sublimacija na pamuk tehnika je koja je vrlo otporna kod pranja i održavanja majica. Testirali smo majice na 40-50 pranja pri temperaturi od 60°. Štampa je i posle toliko pranja ostala postojana, a boje nisu izgubile na intenzitetu. Svakako preporučujemo pranje na 40° tako će štampa sigurno izdržati i puno više pranja. Kod pranja okrenite majice naopako i nemojte peglati direktno preko štampe.

Sublimacija na pamuk - prah za pamuku

Sublimacija na pamuku – prah za štampu

Specifikacije
  • Naziv: Prah za štampu
  • Šifra proizvoda: TPP
  • Pakovanje: 150 kom
  • Tehnika: Pamuk i flex & flock štampa

Sublimacija na pamuk tehnika je koja zahteva prah i papir za pamuk, sve ove proizvode možete da pronađete u našoj ponudi. Ukoliko ste zainteresovani za sublimacionu opremu i repromaterijal Mincom tim vam je uvek na rapolaganju. U našoj Mincom ponudi pored proizvoda za štampom možete naći prazne (neodštampane) sublimacione proizvode kao i repromaterijal i dodatne delove namenjene za štampu i sublimacione štampače. Među njima su i:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte više na sajtu www.cewe.rs.