Sublimacija i saveti

Sublimacija i saveti

Sublimacija i saveti – Programom termo sublimacije se bavimo preko 20 godina. Naše iskustvo u termo sublimacionim tehnikama će Vam pomoći da nađete pravu opremu i proizvode za Vašu radnju. Sublimacija je tehnika štampe koja Vam daje mogućnost da štampate veliki broj proizvoda u malim serijama. Nudimo vam preko 1000 različitih artikala namenjenih za termo sublimaciju koji će obogatiti asortiman u Vašoj fotokopirnici, foto radnji ili štampariji. Sublimacija je postupak u kom toplotnim postupkom boja sa transfer papira prelazi na krajnji proizvod. Prednost sublimacije je što svaki proizvod možete štampati na jedan komad bez uvećavanja troškova. Sama izrada traje od nekoliko sekundi do nekoliko minuta, tako da je sublimaciona štampa savršena tehnika za male serije. Sama tehnika je vrlo jednostavna i lako je savladati. Naš tim profesionalaca će Vam pomoći kako tehničkim tako i bilo kojim drugim savetom.

Saveti

Sublimacija i saveti – Posavetovaćemo Vas koja je najbolja oprema za vaše potrebe, kako se koji proizvod štampa i priprema. Kupci naše opreme dobijaju besplatan trening i obuku kao i savet u bilo kom trenutku. Ako imate nekih pitanja, javite nam se i rado ćemo Vam izaći u susret.
Sublimacija je tehnika uz pomoć koje ćete štampati vrhunske proizvode u punom koloru.

sublimacija sublimacija
Šolje za sublimaciju – Najveći izbor šolja za sublimacionu štampu. U svakom trenutku preko 20 vrsta šolja. Bele šolje za štampu, magične šolje za štampu, krigle za štampu, pepeljare za štampu… Termo prese – U ponudi imamo termo prese za sublimaciju za različite potrebe. Kombinovane prese 5 u 1, 3D termo prese, ravne prese sa magnetom velike površine. Podrška i saveti u svakom trenutku.
sublimacija sublimacija
Majice za štampu pamuk-poliester – Kvalitetne majice za štampu tehnikom sublimacije. Štampa visokog kvaliteta. Štampa na torbama – Veliki izbor torbi za štampu sublimacionom tehinkom. Torbe različitih veličina za kvalitetnu štampu.
sublimacija sublimacija
Stakleni i keramički tanjiri – Veliki izbor tanjira i zidnih satova za štampu tehnikom sublimacije. Tanjire i satove imamo u različitim veličinama. Magneti – najveći izbor magneta za frižider. Imamo magnete za frižider za sublimacionu štampu od keramike i od drveta, kao i plastične magnete u koje se ubacuje fotografija.
sublimacija
Sublimacioni štampači – Veliki izbor Sawgrass štampača namenjenih za sublimaciju. Uz štampač nudimo kvalitetne boje i papir za kvalitetnu štampu. Puzzle – Puzzle namenjene za sublimacionu štampu. Veliki izbor formata i materijala. Foto puzzle u obliku srca, A4 i A5 formatu. Imamo i drvene kao i magnetne puzzle.
sublimacija
Repromaterijal za sublimaciju – Najveći izbor repromaterijala za sublimaciju. Premium subli papir, kvalitetne boje, termo traka, sublimacioni premaz i rezervni grejači.

 

Ostala oprema za sublimaciju

Ukoliko ste zainteresovani za sublimacionu štampu ili štampu na majicama i to možete pronaći u našoj ponudi. Kada je reč o sublimacionom otisku nudimo dva štampača a to su Epson i Sawgrass štampača. A ukoliko želite da štampate savršene otiske na svim vrstama majica pa i na tamnim materijalima nudimo vam HP laserski štampač sa belim tonerom. Sve ove proizovde možete da nađete na našem sajtu. A ako želite uvek možete zakazati sastanak sa nama u kojem će vam naš tim obezbediti obuku. Obuka se sastoji od savetovanja o štampačima, obuke pripreme u Photoshop-u i obuke za pečenje i prenošenje dizajna na materijal.

U našoj širokoj ponudi sublimacione opreme i sublimacionih proizvoda možete pronaći i sledeće proizvode:

Pogledajte više na našem youtube kanalu.

error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!
Zakažite poziv
Zakažite poziv
Email
Email

🙏 Welcome to Mincom!
How can we help?

🙏 Welcome to Mincom!
How can we help?