Štampa na šoljama po celoj površini

Štampa na šoljama po celoj površini

Štampa na šoljama nikada nije bila jednostavnija uz novu tehniku koja omogućava štampu po celoj površini šolje. Od sada možete da štampate po celoj površini, ručki pa čak i po dnu šolje. Ako se pitate koji alat za šolje Vam je potreban za ovu vrstu štampe odgovor je NIJE VAM POTREBAN ALAT!. Štampa na šoljama više ne zahteva alate za šolje koje Vas sprečavaju da štampate po celo površini. Predstavljamo Vam vakuum kesice i vakuum film uz pomoć kojih možete da štampate sve proizvode u sublimaciji bez posebnog alata. Sve što je potrebno jeste da stavite šolju sa dizajnom u kesicu i uz pomoć vakuum mašine izvučete vazduh. Kesica će stegnuti šolju kao što bi to uradio alat ali će stegnuti i delove koje alat nije mogao. Uz lak proces od sada štampajte celu površinu šolje zajedno sa ručkom i dnom šolje.

Štapa na celoj šolji

Pun otisak bez alata

Sublimacioni svet, alati i trendovi uvek se menjaju i unapređuju te daju nove mogućnosti štampe. Do sada je jedini način štampe sublimacionih proizvoda bio uz pomoć sublimacionih alata i presa koje su napravljene za određene proizvode. Ali tome je došao kraj sa pojavom univerzalnih kesica i filma koji odgovaraju svim proizvodima. Uz pomoć kesica i filma od sada možete da štampate sve proizvode, oblike i veličine bez da tražite određeni alat za proizvod. Sve što treba da uradite jeste da odaberete proizvod i stavite ga u kesicu ili film koji odgovara tim dimenzijama. Kesica ili film sitnuti će proizvod sa dizajnom kao i klasični alat ali će obuhvatiti ćelu površinu šolje.

Štampa na šoljama

Otisak bez posebnih presa za svaki proizvod

Štampa na šoljama, flašama, kamenu, staklu, metalu, malim šoljicama i proizvodima različitih dimenzija i oblika do sada je bilo moguće samo sa posebnim presama i alatima. Od sada možete sve proizvode bez obzira na veličinu ili oblik da štampate u istoj peći sa vakuum vrećicama i filmom. U našoj ponudi možete pronaći sublimacionu peć ili 3D vakuum presu koja će zameniti sve ostale prese. Od sada štampajete bez alata i posebnih presa, sve što Vam je potrebno za svaki proizvod jeste vrećica i peć. Olakšajte si posao te brzo i lako pripremite proizvode za pečenje u vrećicama, naslažite i do 15 šolja odjednom u sublimacionoj peći.

Sublimaciona peć i vakuum mašina V2

Štampa na šoljama samo je jedna od mnogih tehnika koje možete pronaći u našoj ponudi. Ako ste zainteresovani za naše proizvode uvek Vam stojimo na raspolaganju za savetovanje. U našoj ponudi možete da pronađete da pronađete sve proizvode i mašine za sublimacionu i lasersku štampu. Pogledajte našu veliku ponudu sublimacionih proizvoda, štampača, papira i praha. Neki od proizvoda koje možemo da Vam preporučimo su:

Sve dodatne informacije i video tutorijale o štampi i pripremi možete da pronađete na našem youtube kanalu Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na našim društvenim mrežama Facebook i Instagram kako bi uvek prvi znali za novine u sublimacionoj i laserskoj štampi.

Korisnička podrška