Štampa na kristalu

Štampa na kristalu

Štampa na kristalu je nešto sasvim interesantno u našoj ponudi. Namenjeni su za štampu tehnikom sublimacije. Boje koje ostaju nakon štampe su izuzetno postojane i jake. Na kristale možete preneti bilo koju Vama dragu fotografiju. Odličan su izbor ukoliko želite da imate unikatan i personalan ukras za Vaš dom ili kancelariju. Štampa na kristalu se radi više oblika i dimenzija što Vam daje prostor da odaberete kristal koji je najbliži Vašim afinitetima.

Štampa na kristalu je odličan odabir ukoliko se odlučite da ih poklonite nekom za rođendan ili neku drugu priliku. Firme mogu iskoristiti oblik koji im se dopada i iskoristiti neki od ovih kristala za sublimacionu štampu kako bi ukrasili svoje kancelarije, prostorije za sastanke ili čak u marketinške svrhe.

Knjižare i daroteke mogu odštampati univerzalne motive i iskoristiti ih za prodaju u svojim radnjama upravo štampom na kristalu.

štampa na kristalu

Kristal globus

Šifra proizvoda: KRI1

štampa na kristalu

Kristal heksagon

Šifra proizvoda: KRI2

štampa na kristalu

Kristal krug

Šifra proizvoda: KRI3

štampa na kristalu

Kristal led

Šifra proizvoda: KRI4

štampa na kristalu

Kristal list

Šifra proizvoda: KRI5

Štampa na kristalu je samo jedan od naših dekorativnih proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

  • Satovi namenjeni za sublimaciju
  • Magneti namenjeni za sublimacionu štampu
  • Puzzle za sublimaciju

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte više na www.cewe.rs.