Štampa na flašama

Štampa na flašama

Štampa na flašama

Štampa na flašama je nešto sasvim novo u našoj ponudi. Flaše za sublimaciju su inovativan, HIT proizvod koji od sada možete pronaći u našoj ponudi sublimacionih proizvoda. Štampa na flašama je garantovanog kvaliteta i boje su veoma jake i postojane što je bitno za proizvod kao što su flaše. U ponudi Vam nudimo tri različite flaše: dve sa klasičnim poklopcem i jednu sa preklopnim poklopcem. Flaše za sublimaciju se štampaju samo na jednom delu flaše, štampa ne ide preko cele površine.

Ukoliko se bavite sublimacijom, vodite knjižaru, daroteku, foto radnju ili se možda radite u nekoj marketinškoj agenciji ove nesvakidašnje flaše namenjene za štampu sublimacijom su sjajan izbor promo i reklamnog materijala. Ponudite flaše koje oduzimaju dah. Do sada ste mogli da sublimirate na mnogim zanimljivim proizvodima koji su namenjeni za restorane, kafiće ili druge ugostiteljske svrhe. Flaše su ipak nešto mnogo zanimljivije i traženije. Ukoliko se odlučite da u svoj asortiman proizvoda uvrstite i ove flaše za sublimaciju možete računati na sigurnu prodaju.

Restorani, hoteli, kafići, vinski podrumi kao i manji proizvođača alkoholnih pića mogu poručiti flaše sa svojim logom, novom dizajniranom ambalažom koja će upotpuniti ove potpuno originalne flaše.

Ponudite sve tri vrste flaša, procenite koja je Vaša ciljna grupa kojoj će te ponuditi ovakav proizvod i sigurno će te uspešno plasirati ovaj originalan proizvod.

preklopni poklopcem flaša

Flaša sa preklopnim poklopcem

Flaša sa preklopnim poklopcem je namenjena za štampu tehnikom sublimacije.
  • Šifra proizvoda: FLA3
  • Zapremina: 75ml
Poklopcem na zavrtanje flaše

Flaša sa poklopcem na zavrtanje

Flaša na zavrtanje je namenjena za štampu tehnikom sublimacije (bez poklopca).
  • Šifra proizvoda: FLA2
  • Zapremina: 75ml
Klasična sa poklopcem na zavrtanje flaše

Flaša klasična sa poklopcem na zavrtanje

Flaša klasična na zavrtanje je namenjena za štampu tehnikom sublimacije (bez poklopca).
  • Šifra proizvoda: FLA1
  • Zapremina: 75ml

Flaše za sublimaciju nisu jedini proizvod koji možete ponuditi ugostiteljskim objektima, hotelima, vinskim podrumima, manjim proizvođačima vina. U našoj ponudi možete naći i druge zanimljive proizvode namenjene za sublimaciju među kojima su i:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte više na www.cewe.rs.

Korisnička podrška