Stalak za vizit karte

Stalak za vizit karte

Stalak za vizit karte je još jedan od sublimacionih proizvoda namenjenih za kancelariju. Izuzetno je praktičan iako je jednostavan. Stalak za vizit karte se štampa tehnikom sublimacije I boje koje se dobijaju nakon štampe su veoma jarke I dugotrajne. Stalak za vizit karte kao I svi drugi stalci u našoj ponudi je napravljen iz dva dela I pravu funkciju dobija spajanjem ta dva dela. Napravljen je od izdržljivog MDF materijala.

Stalak je prvenstveno namenjen firmama, udruženjima I svima onima koji se svakodnevno kreću među ljudima I razmenjuju poslovne kontakte. I do sada ste uvek mogli da nađete neki vid držala ili stalka za Vama bitne vizit karte ali ovaj stalak se definitivno razlikuje od svega što ste do sada imali prilike da vidite. Stalak za vizit karte je unikatan jer se na njemu štampa isključivo Vaš dizajn ili tekst. To ga čini jedinistvenim.

Ukoliko radite u kancelariji ili želite da ponudi drugom neki interesantan detalj za kancelariju ovaj stalak će sigurno biti pun pogodak. Ne zauzima puno mesta a Vi umek kraj sebe možete na stolu imati Vašu reklamu, slogan ili neki drugi dizajn na ovom stalku za vizit karte.

Na Vama je samo da odaberete fotografiju, dizajn ili tekst I da ukrasiti ovaj neverovatan personalizovani stalak za vizit karte.

stalak za vizit karte

Stalak za vizit karte

Stalak za vizit karte je namenjen za štampu sublimacijom. Izrađen je od MDF materijala.
  • Šifra proizvoda: DRVI
  • Dimenzije: 5.5x9cm
  • Temperatura: 185°C
  • Vreme: 100 sekundi

Ovо je samo jedan od naših proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na samo jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte više na www.cewe.rs.

Korisnička podrška