Stalak za tablet

Stalak za tablet

Stalak za tablet je neverovatno praktičan I inovativan proizvod namenjen za sublimacionu štampu. Stalak predstavlja novinu u našoj ponudi. Stalak se sastoji iz dva dela koji su osmišljeni tako da se njihovim spajanjem dobija stalak za tablet. Štampa se tehnikom sublimacije I boje koje ostaju nakon štampe su neverovatno žive I dugotrajne. Stalak se može štampati samo sa jedne strane I napravljen je od MDF materijala.

Stalak za tablet je prvobitno namenjen firmama I poslovnim ljudima iako ga mogu koristiti I pojedinci koji koriste tablet kod kuće. Veoma je praktičan I olakšava korišćenje tableta jer ga ne morate držati u ruci. Dok ste zauzeti drugim stvarima tablet uvek može stajati na stalku kako biste ga koristili nesmetano I kako biste bili sigurni da neće pasti.

Obezbedite sebi stalak za tablet I ponudite ga kupcima kao veoma zanimljiv I atraktivan proizvod sa njihovom slikom.

Firme mogu iskoristiti stalak za zaposlene sa odštampanim logom firme ili nekim drugim motivom. Stalak takođe može korisiti kao kreativan promo materijal. Veće firme ili organizacije ga mogu poklanjati kao vid promo materijala. Naročito ukoliko je u pitanju IT sektor. Svi koji su svakodnevno zavisni od tableta će zasigurno biti oduševljeni ovim unikatnim proizvodom.

Na Vama je samo da odlučite koja fotografija ili dizajn će krasiti ovaj drzac za tablete

za tablete stalak

Specifikacije

Stalak za tablet je namenjen za štampu sublimacijom. Izrađen je od MDF materijala.
  • Šifra proizvoda: DRTA
  • Dimenzije: 14×19
  • Temperatura: 185°C
  • Vreme: 100 sekundi

Ostali proizvodi

Ovо je samo jedan od naših proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na samo jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Korisnička podrška
error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!