Stalak za šolje

Stalak za šolje

Stalak za šolje savršen je za izlaganje i pokazivanje i do 48 šolja u isto vreme. Ukoliko imate foto radnju, radnju sa personalizovanim poklonima ili knjižaru i radite sa sublimacionim proizvodima ovo je idealan proizvod za Vas. Sa jednim stalkom izložite 48 šolja različitih motiva i dimenzija. Stalak je izrađen od metala te je kvalitetan i stabilan. Stalak je takođe moguće okretati za 360°. Postavite stalak za šolje u izlog i prezentujte više od jedne šolje svojim klijentima. Na ovaj način pokazaćete više vrsta šolja u isto vreme a klijenti će napokon videti Vašu punu ponuda šolja na jednom mestu.  Ukoliko želite da proširite Vaš asortiman šolji i popunite štender za šolje sa lepo dizajniranim šoljama, pogledajte našu ponudu od preko 50 različitih šolja.

Za solje stalak

Stalak za 48 šolja

  • Šifra proizvoda:SZŠ
  • Dimenzije:
  • Materijal: Metal
  • Broj šolja: 48 kom

Stalak za šolje manji

Ukoliko ste ograničeni sa prosotorom u Vašoj foto radnji, radnji za personalizovane poklone ili knjižari imamo pravo rešenje za vas. U pitanju je manji stalak za šolje, koji neće zauzimati previše mesta, a opet ćete uz pomoć njega moći da izložite veći broj šolji različitih motiva i oblika. Na ovaj stalak može da stane do 48 ukrasnih šolji.  U odnosu na veliki stalak, na ovom stalku šolje se izlažu sa njegove prednje strane, na taj način novi kupci će imati omdah uvih u Vaš celokupni asortiman. Stavite ovaj stalak u izlog i privucite nove klijente

Držač za šolje manji

Štender za šolje

  • Šifra proizvoda:SZŠ
  • Dimenzije:
  • Materijal: Metal
  • Broj šolja: 48 kom

Stalak za šolje nije jedini proizvod u našoj ponudi, pogledajte i ostale proizvode za foto i sublimacionu opremu. Ukoliko ste zainteresovani za sublimacionu štampu na pravom ste mestu. Mincom firma može da se pohvali najvećim izborom sublimacionih proizvoda i opreme u regionu. Osim sublimacionih proizvoda kod nas možete i da pronađete opremu, štampače, papire i prah za sublimaciju, a ako kupite jedan od naših paketa dobijate i besplatnu obuku. U obuci pokazati ćemo Vam čitav proces od instalacije štampača do pečenja proizvoda i prenosa dizajna. Ostali proizvodi koje preporučavamo su:

Posetite i naš youtube kanal Mincom d.o.o. kako bi videli proces štampe raznih materijala i proizvoda iz naše ponude.
Zapratite nas i na Facebook i Instagram profilima.

Korisnička podrška
error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!