Stalak za prezentaciju proizvoda

Stalak za prezentaciju proizvoda

Stalak za prezentaciju proizvoda je savršen za izlaganje svih Vaši proizvoda na jednom mestu. Stalak je idealan za sve foto radnje, radnje sa personalizovanim poklonima, gift šopove ili knjižare. Poručite već danas ovaj stalak i izložite sve proizvode kako bi Vaši klijenti mogli lakše odabrati željene proizvode. Stalak možete koristiti u izlogu kako bi svi videli proizvode u Vašoj ponudi ili u samoj radnji kako bi klijenti mogli na lakši način doći do željenog proizvoda. Stalak za prezentaciju proizvoda dolazi u četiri varijante a to su stalak za magnete sa magnetnom pločom, stalak za jastuke, stalak za priveske i stalak za šolje.

48 solji izlaganje

Stalak za šolje

Šifra proizvoda: SZŠ
Visina: 180 cm
Širina: 36 cm
Broj šolja: 48 kom
Stalak-za-jastuke

Stalak za jastuke

Šifra proizvoda: SZJ
Visina: 170 cm
Širina: 55 cm
Broj jastuka: 16 kom
Stalak-za-priveske

Stalak za priveske

Šifra proizvoda: SZP
Visina: 60 cm
Širina: 26 cm
Broj privezaka: 120 kom
Magneti drzac

Stalak za magnete

Šifra proizvoda: SZM
Visina: 175 cm
Širina: 30 cm
Broj magneta zavisi od veličine

Stalak za proizvode samo je jedan od proizvod u našoj ponudi pogledajte i ostale te upotpunite svoju ponudu i popunite stalak proizvodima iz naše ponude. Mincom je veleprodajna firma sublimacionih proizvoda te se može pohvaliti sa najvećim izborom različitih sublimacionih proizvoda u Srbiji. Osim proizvoda kod nas možete pronaći i sublimacione štampače i prese te dobiti obuku o štampi i pečenju sublimacionih proizvoda. Neki od proizvoda kojim možete popuniti ove stalke su:

Zapratite naš YouTube kanal Mincom d.o.o. i pogledajte tutorijale o sublimacionim proizvodima.
Pratite naše objave i na Facebook i Instagram profilima kako bi uvek prvi saznali za sve najnovije proizvode i akcijske cene.

Korisnička podrška
error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!