Stalak za mobilni

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Stalak za mobilni

Stalak za mobilni sa štampom za sublimaciju. Stalak za mobilni je jedan od proizvoda koji je uvek praktičan i moderan. Svaki stalak nađe svoju primenu i uvek je, nekako praktičan! Stalak takođe, može biti i dobar poklon za Vaše najbliže ali i za poslovne partnere jer je mobilni telefon neizostavan predmet u 21. veku.

Ono što čini ovaj stalak posebnim jeste unikatan i personalan  dizajn. Napravljen je od kvalitetne tvrde plastike ali je veoma lagan tako da se može nositi sa sobom i na putovanja i u svakodnevnim situacijama u ličnoj torbi. Iskoristite vašu fotografiju, dizajn ili tekst po želji i napravite originalan stalak za Vas ili Vaše najbliže. Stalak za mobilni je namenjen za sublimacioni otisak na plastici. Nudi perfektan otisak, izuzetnu postojanost boja i otpornost na temperaturu. Boje koje se štampaju na ovom sublimacionom proizvodu su trajne, ne skidaju se, ne pucaju i ne ljušte se, jer ulaze u materijal te se impregniraju sa njima.

Stalak za mobilni sa štampom namenjen je za promocije mobilnih telefona, kao i za firme. Mogućnost ispisivanja loga, slogana, amblema učiniće ovaj sublimacioni otisak zanimljivim za promotivnu industriju. Postoji mogućnost da se odradi štampa u punom koloru duž cele veličine.

stalak-za-mobilni

Stalak za mobilni

Stalak za mobilni je namenjen za štampu sublimacijom. Izrađen je od MDF materijala.
  • Šifra proizvoda: VSMO
  • Dimenzije: 7x15cm
  • Temperatura: 185°C
  • Vreme: 100 sekundi

Ovo je samo jedan od naših dekorativnih proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte više na www.cewe.rs.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.