Staklena daska

Staklena daska

Staklena daska predstavlja nezamenjiv predmet u kuhnjihi. Osnovna funkcija je sečenje hrane – hleba, mesa, voća i povrća – i to nožem. Postoje profesionalne daske namenjene za sečenje kože ili gume, ili hrane drugim alatima – recimo satarom, ali naša staklena daska prilagođena je dimenzijama i oblikom svojoj osnovnoj nameni.

Daska se može koristiti i za posluživanje hrane, same ili u posudi ukoliko je vruća. Treba ipak imati na umu da joj ovo nije osnovna namena i da dugo izlaganje visokoj toploti može da je ošteti.

Namenjena je za sublimacionu tehniku štampe. Kao glavna prednost sublimacione tehnike štampe ističe se cena. Cena je ista za štampu jedno i više komada. Kvalitet je takođe prednost sublimacione tehnike jer daje izuzetne efekte i rezultate na raznim podlogama kao što su staklo, metal, drvo, keramika itd. Ova vrsta štampe omogućava dugotrajnu postojanost i neće se tako lako skinuti sa proizvoda prilikom pranja. Svakako, naša preporuka je da se staklena daska ne pere u mašini za pranje posuđa, već redovnim ručnim pranjem sunđerom i toplom vodom.

Staklena daska

Staklena daska – flaša

U obliku flaše za sečenje namenjena je za štampu sublimacijom. Izrađena je od  kvalitetnog stakla
  • Šifra proizvoda: CB06
  • Dimenzije: 19x36cm
  • Materijal: staklo
staklena daska

Staklena daska

Za sečenje namenjena je za štampu sublimacijom. Izrađena je od  kvalitetnog stakla
  • Šifra proizvoda: CB02
  • Dimenzije: 20x28cm
  • Materijal: staklo

Ovo je samo jedan od naših dekorativnih proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Svi naši proizvodi su izuzetnog kvaliteta, a možete da ih štampate na jedan komad u punom koloru visoko kvalitetnom štampom. Tu su:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte i saznajte više na www.cewe.rs.