Snežna kugla

snezne-kugle-sa-stampom

Snežna kugla

Snežna kugla kao promo materijal će iznenaditi svakog pojedinca kome poklonite ovu simpatičnu kuglu u koju ubacujemo sliku po Vašoj želji. Kuglu štampamo preko foto štampača što nam omogućava štampu dve iste ili dve različite fotografije koje smeštamo unutar same kugle.

Upotpunite praznične dane sa Vašim logom, slogananom u ovoj prelepoj snežnoj kugli sa snegom ili srcem koji padaju i podsećaju Vas na zimske radosti. Savršen poklon za novogodišnje praznike. Dekorativan ukras na Vašem kancelarijskom stolu ili polici.

Snežna kugla sa slikom je izrađena od  ojačane plastike i napunjena je vodom. Možete poručiti kuglu sa snegom i srcima. U zavisnosti za šta ćete je korisititi.
Fotografije se lako vade i moguće ih je menjati.
Snežna kugla može da posluži  i kao promotivni poklon za reklamne kampanje. Može da se odštampa logo firme, reklamni slogan ili poruka sa slikom po želji. Vaša turistička organizacija može da nam pošalje fotografije lokalne znamenitosti kako bi napravili lep suvenir.

Firme mogu deliti kugle kao novogodišnji poklon svojim zaposlenima ali i klijentima i korisnicima njihovih usluga. Mogućnosti su neograničene.

Poručite Vašu snežnu kuglu i reklamirajte Vaš brend na inovativan i simpatičan način.

Snežna kugla sa štampom je samo jedan u nizu sublimacionih proizvoda na kojima štampamo Vaš dizajn. U našoj ponudi proizvoda namenjenih za štampu sublimacijom možete pronaći i:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte i saznajte više na www.cewe.rs.