Silikonska ravna podloga

Silikonska ravna podloga

Silikonska ravna podloga

Prilikom pečenja sublimacionih prizvoda javljaju se razni izazovi zbog materijala od kojih su proizvodi napravljeni. Sublimacioni proizvodi napravljeni su od raznih materijala te ih možete pronaći u raznim oblicima. Upravo zbog toga javljaju se problemi prečenja nekih od proizvoda na ravnoj presi. Kako bi rešili ovaj problem i omogućili svim proizvodima jednako kvalitetno pečenje na ravnoj presi koristimo silikonsku ravnu podlogu. Silikonska ravna podloga jednostav je sublimacioni alat koji olakšava pečenje bilo kojeg sublimacionog proizvoda.

Silikonska ravna podloga postavlja se na donju ploču prese te omogućava svim proizvodima da se na jednaki način peku u ravnoj presi. Silikonska podloga je meka i omogućava svim proizvodima bili oni kamena, stakla, drveta ili nekog drugog materijala, da upadnu u samu podlogu. Proizvodi će zbog mekoće podloge savršeno prijanjati uz podlogu te će im strana za sublimacionu štampu ostati u idealnom položaju za pečenje u ravnoj presi. Silikonska ravna podloga je univerzalan alat koji može da izdrži više hiljada otisaka prije nego ćete je morati zameniti.

Silikonska ravna podloga

Silikonska ravna podloga

Specifikacije
  • Naziv: Silikonska ravna podloga
  • Šifra proizvoda: SRP 1, SRP 2, SRP 3
  • Dimenzije: 38×32, 40×50, 40x60cm

Silikonska ravna podloga dolazi u tri veličine 38×32, 40×50 i 40x60cm. Ova podloga odgovara svakoj ravnoj presi i iz tog razloga idealna je za svakog u svetu sublimacije. U našoj ponudi osim rezervni delovi za termo prese možete pronaći mnoštvo dekorativnih proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Svi naši proizvodi su izuzetnog kvaliteta, a možete da ih štampate na jedan komad u punom koloru visoko kvalitetnom štampom. Tu su:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte i saznajte više na www.cewe.rs.

Korisnička podrška