Silikonska podloga Speedy

Silikonska podloga Speedy

Silikonska podloga Speedy

Silikonska podloga Speedy koristi se kako bi poboljšala otiske na kamenu i staklu. Takođe ovu podlogu koristimo kako bi zaštitila gornju grejnu ploču ravne prese. Ukoliko se bavite sublimacionom štampu znate da je pečenje stakla i kamena uvek izazov. Kamena površina problematična je jer nikada nije savršeno ravna. Iz tog razloga teško je dobiti idealne rezultate koristeći ravnu presu bez podloge. Silikonska podloga Speedy stavlja se između proizvoda i gornje grejne ploče prese. Na taj način kada pritisnete kamen pod presu sa speedy podlogom ona ravnomerno raspoređuje toplotu i svaki put dobijamo savršene rezultate.

Kada je u pitanju staklo uz silikonska podloga speedy opet dobijamo najbolje rezultate. Staklo jeste savršeno ravno za razliku od kamena ali je i mnogo slabije i podložnije pucanju. Kada pričamo o sublimaciji na staklu moramo da pomenemo kako je staklo slabo i ukoliko se koristi veći pritisak može doći do pucanja. Kako bi izbegli taj problem koristimo podlogu speedy koja se stavlja između staklenog proizvoda i grejne ploče prese. Silikonska podloga Speedy ravnpmerno raspoređuje toplinu i pritisak te se iz tog razloga nikada ne morate brinuti da će staklo puknuti pod pritiskom prese.

Silikonska podloga Speedy

Silikonska podloga Speedy

Specifikacije
  • Naziv: Silikonska podloga Speedy
  • Šifra proizvoda: SILPOD
  • Dimenzije: 40x50cm

U našoj ponudi osim rezervni delovi za termo prese možete pronaći mnoštvo dekorativnih proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Svi naši proizvodi su izuzetnog kvaliteta, a možete da ih štampate na jedan komad u punom koloru visoko kvalitetnom štampom. Tu su:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte i saznajte više na www.cewe.rs.

Korisnička podrška