Savijač za majice

Savijač za majice

Savijač za majice je neverovatan i veoma praktičan proizvod koji izdvajamo u našoj novijoj ponudi. Ovaj unikatan alat je napravljen od polipropilena sa više preklopnih delova. Svi dobro znamo koliko slaganje majica zna da bude dosadno i da nam uvek oduzima puno vremena kako bi one bile savršeno složeno. Savijač za majice je upravo rešenje za ovaj problem. Pomoću njega ćete sačuvati vreme i prostor. Perfektno složene majice ćete lakše slagati i nećete imati problem sa izgužvanim majicama. Postoji 10 stavki za ispravno korišćenje ovog alata.

Za majice savijač

Savijač za majice

Savijač za majice je izrađen od polipropilena i veoma je kvalitetne izrade. Štedi vreme i prostor i idealan je alat za uredno i brzo savijanje majici
  • Šifra proizvoda: SZM
  • Materijal: Polipropilen
  • Boja: Crna

Ostala oprema

Ukoliko ste zainteresovani za sublimacionu štampu ili štampu na majicama i to možete pronaći u našoj ponudi. Kada je reč o sublimacionom otisku nudimo dva štampača a to su Epson L310 i Ricoh SG 3110. A ukoliko želite da štampate savršene otiske na svim vrstama majica pa i na tamnim materijalima nudimo vam HP laserski štampač sa belim tonerom. Sve ove proizovde možete da nađete na našem sajtu. A ako želite uvek možete zakazati sastanak sa nama u kojem će vam naš tim obezbediti obuku. Obuka se sastoji od savetovanja o štampačima, obuke pripreme u Photoshop-u i obuke za pečenje i prenošenje dizajna na materijal.

Pored ovog interesantnog i praktičnog savijača za majice imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!
Zakažite poziv
Zakažite poziv
Email
Email