Saveti za Ricoh SG 3110DN štampač

Saveti za Ricoh SG 3110DN štampač

Saveti za Ricoh SG 3110Dn štampač sadrže sve bitne smernice i uputstva vezana za korišćenje Ricoh štampača. Među mnogim savetima pokrili smo i pripremu štampu, instaliranje ICC profila i kolor profila.

Kako se starih sublimacionih boja prebaciti na nove Sublisplash sublimacione gel boje?

Ukoliko ste korisnik Ricoh štampača a želite da se prebaciti na nove sublimacione gej boje iz naše ponude potrebno je da ispratite par bitnih i kratnih koraka kako bi Vaš štampač na siguran način počeo da radi sa novim bojama.

Ukoliko ste stari korisnik i ostala Vam je određena količina boje u kertridžu bilo bi dobro da iskoristite što više boje jer nikako ne smemo mešati stare i nove boje. Kako biste bili sigurni da ste celu proceduru zamene boja odradili kako treba pažljivo propratite uputstvo koje smo spremili za sve korisnike Ricoh štampača.


Instrukcije
Instrukcije-2

Ostala oprema

Ukoliko ste zainteresovani za sublimacionu štampu ili štampu na majicama i to možete pronaći u našoj ponudi. Kada je reč o sublimacionom otisku nudimo dva štampača a to su Epson L310 i Ricoh SG 3110. A ukoliko želite da štampate savršene otiske na svim vrstama majica pa i na tamnim materijalima nudimo vam HP laserski štampač sa belim tonerom. Sve ove proizovde možete da nađete na našem sajtu.

Ako želite uvek možete zakazati sastanak sa nama u kojem će vam naš tim obezbediti obuku. Obuka se sastoji od savetovanja o štampačima, obuke pripreme u Photoshop-u i obuke za pečenje i prenošenje dizajna na materijal. Mincom tim vam je uvek na raspolaganju za sva dodatna pitanja.

Pored saveta za Ricoh SG 3110DN štampač na našem sajtu možete naći i mnoge druge savete među kojima su:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte više na www.cewe.rs.

Korisnička podrška
error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!