Sat konzerva

Sat konzerva

Sat konzerva je zabavan i jedinstven poklon koji se nalazi u konzervi, pogodan za sto, policu, pa čak i frižider. Savršeni kao poklon ili reklamni materijal za vašu firmu. Sat vam pruža da sami uz pomoć mašte dizajnirate sat za svaku priliku. Sat može da bude personalizovan tako što ćete da ubacite svoju fotografiju, Vašu poruku ili bilo šta drugo što će učiniti sat jedinstvenim i autentičnim. Sat konzerva – jedan sat, puno mogućnosti!

Limenka se otvara sa donje strane, unutra se ubacije slika ili logo firme po želji. Potom se zatvara i savršen poklon je spreman. Ovaj sat je savršen kao poklon i iznenađenje za rođendan, godišnjicu ili neku drugu priliku.
Sat konzerva je savršen poklon iznenađenja. Slika se nalazi unutar konzerve i tek kada se otvori, vidi se vaša fotografije koja je ubačena unutra. Na sliku možemo staviti i prigodan tekst da ovaj savršeni poklon bude pun pogodak.
Sat konzerva imamo sa četiri  različite teme. To su Baby, Amore, Happy Birthday ili Love.
Baby tema je namenjena za najmlađe sa slatkim plišanim medom koji je odštampan sa spoljne strane. Happy Birthday tema dolazi sa slikom rođendanske torte i prigodnim tekstom, dok su Love i Amore tema namenjeni za zaljubljene.

moj sat konzerva

Sat konzerva

  • Šifra proizvoda: MS
  • Prečnik: 8.5 cm
moj sat konzerva

Ostala oprema

Ukoliko ste zainteresovani za sublimacionu štampu ili štampu na majicama i to možete pronaći u našoj ponudi. Kada je reč o sublimacionom otisku nudimo dva štampača a to su Epson L310 i Ricoh SG 3110. A ukoliko želite da štampate savršene otiske na svim vrstama majica pa i na tamnim materijalima nudimo vam HP laserski štampač sa belim tonerom. Sve ove proizovde možete da nađete na našem sajtu. A ako želite uvek možete zakazati sastanak sa nama u kojem će vam naš tim obezbediti obuku. Obuka se sastoji od savetovanja o štampačima, obuke pripreme u Photoshop-u i obuke za pečenje i prenošenje dizajna na materijal.

Ovo je samo jedan od naših dekorativnih proizvoda. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

  • Puzzle za sublimacinu teniku štampe
  • Satovi za sublimaciju
  • Majice namenjene za sublimacionu štampu

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte više na www.cewe.rs.