Reklamni satovi

reklamni-satovi

Reklamni satovi

Reklamni satovi su promotivni proizvod koji dolaze sa određenom štampom I privlači pažnju u svakom prostoru. Svaka firme, insititucija, kancelarija, stan I kuća koriste satove. Satovi spadaju u grupu proizvoda koji nikada ne izlaze iz mode. Iz tog razloga se sve više radi na brendiranju svojih usluga I proizvoda. Jedan od načina da reklamirate svoj brend jeste taj da se reklamirate I preko odštampanih satova.

U našoj ponudi reklalmnog materijala ćete naći dve vrste satova. Jedna vrsta je napravljena od kvalitetnog medijapana a druga od stakla. Satovi od medijapana su premazani posebnim slojem za sublimaciju koji omogućava VISOKI SJAJ.

Reklamni satovi su prvobitno namenjeni štampi Vašeg logoa, slogana ili nekog drugog sličnog dizajna koji će predstavljati Vašu firmu I delatnost. Ukoliko želite kvalitetnu promociju jedan od načina jeste da poklonite satove Vašim potencijalnim kupcima I klijentima.

Satove koristimo u svim prostorijama, s toga je biranje ovakvog promo materijala uvek pravi potez.

Ugostiteljski objekti, hoteli, škole, fakulteti, firme, institucije mogu odštampati veći tiraž satova koji će pokriti sve potrebne prostorije u poslovnim objektima.

Marketing agencije mogu poručiti reklamne satove ukoliko žele da odštampaju promo materijal za svoje klijente.

reklamni-sat-stakleni-30cm

Reklamni sat stakleni okrugli 30cm

reklamni-sat-stakleni-20cm

Reklamni sat stakleni okrugli 20cm

reklamni-sat-mdf-28cm

Reklamni sat MDF okrugli 28cm

reklamni-sat-mdf-19cm

Reklamni sat MDF okrugli 19cm

reklamni-sat-kvadratni-mdf-28cm

Reklamni sat MDF kvadratni 28cm

reklamni-sat-kvadratni-mdf-19cm

Reklamni sat MDF kvadratni 19cm

Reklamni satovi iz naše ponude su samo delić našeg reklamnog asortimana. Pored satova možete pronaći neke od najpopularnijih proizvoda kao što su:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte i saznajte više na www.cewe.rs.