Reklamni magneti

reklamni-magneti

Reklamni magneti

Reklamni magneti iz naše ponude dolaze u više različitih oblika i materijala. Ukoliko ste se odlučili da promovišete svoje usluge ili proizvod nalazite se na pravom mestu. Kod nas možete naći najveći izbor magneta na kojima štampamo Vaš logo, slogan ili bilo koji drugi dizajn po Vašoj želji.

Široka ponuda reklamnih magneta obuhvata drvene (medijapan) magnete, keramičke kao i plastične magnete. Medijapan magnete imamo u mnogim oblicima kao što su okrugli, pravougaoni, elipsa, magnet u obliku srca i Srbije…

Ukoliko organizujete promocije na sajmu ili na nekom drugom mestu štampa Vašeg brenda na magnetu je zasigurno pravi marketinški potez. Magnete možete deliti na terenu, u svojoj firmi bilo kome i bilo gde u zavisnosti od marketinškog plana.

Prednost štampanja reklamnih magneta tehnikom sublimacije jeste ta što možete poručiti veliki tiraž magneta a da na svakom magnetu dobijete drugačiji dizajn. Ova vrsta štampe nam omogućava da svaki komad štampamo drugačije što je veliki plus jer tiraž u odnosu na dizajn ne menja cenu proizvoda.

Cenovnik možete skinuti ovde:

CENOVNIK

Pored reklamnih magneta u našoj ponudi sublimacione opreme možete naći i sledeće proizvode:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte više na www.cewe.rs.