Reklamne šolje

solje-sa-stampom

Reklamne šolje

Reklamne šolje su promo proizvod koji je veoma popularan zbog svakodnevne upotrebe. Šolje kao reklamni materijal uvek ostavljaju mogućnost za efektnu i zapaženu promociju. Mi radimo štampu na šoljama do punog kolora, tehnikom sublimacije. Nakon štampe boje ostaju postojane dugo vremena i otisak je vrhunskog kvaliteta. Naše reklamne šolje su izuzetno kvalitetne zbog svoje površinske galzure što je bitan preduslov za kvalitetan otisak. Sve šolje iz naše ponude mogu da se peru u mašini za pranje suđa. Reklamne šolje su pogodne za sve vrste promocija u bilo kojoj delatnosti. Možete ih koristiti u interne svrhe u Vašoj firmi ali i iskoristiti ti ih kako biste poklonili neki brendiran proizvod svojim kupcima i korisnicima Vaših usluga.

Reklamne šolje sa štampom iz naše ponude su proizvod koji Vam pruža mogućnost štampe vrhunskog kvaliteta a malih tiraža. Kod nas možete naći najveći izbor šolja za razne namene i ukuse. U svakom trenutku u našoj ponudi možete pronaći preko 80 različitih modela šolja raznih oblika i boja. Kod nas možete naći bele šolje, magične šolje, sedef šolje, šolje u boji, metalne kao i staklene šolje.

Pored klasičnih šolja na kojima štampamo Vaš motiv tu su i zanimljivi proizvodi kao što su termos za kafu, boca za bicikl, rakijske čašice i krigle za pivo.

Štampu na šoljama ne radimo na jedan komad. Sama štampa na šoljama se radi ukoliko imate želite da štampate veći broj šolja.

Firme, institucije, udruženja, hoteli, kafići i restorani mogu poručiti više različitih šolja kao i različite štampane motive na svakoj šolji. Prednost poručivanja većih tiraža kada su u pitanju šolje sa štampom jeste ta što svaku šolju možemo štampati sa drugim dizajnom.

U našoj ponudi reklamnih materijala možete naći mnoge zanimljive proizvode koji mogu biti inovativan i jedinstven način da reklamirate svoje usluge ili proizvode.

Šolja bela

Bele šolje

Šolje magične

Magične šolje

Šolje u boji za sublimaciju

Šolje u boji

Šolja moto

Moto šolje

Šolje fluorescentne

Fluorescentne šolje

Šolje metalne

Metalne šolje 

Prozor u boji šolja

Šolje sa prozorom u boji

Šolja staklena

Staklene šolje

Šolja u boji sa kašiokom

Šolja sa kašikom u boji

Šolja sedef

Sedef šolje

Šolja smešna

Smešne šolje

Ručka životinja šolja

Šolje ručka životinja

Dečije šolje male

Male dečije šolje

Kocke šolje

Šolje kocke

Činije

činije

Reklamne šolje su samo delić proizvoda koje možete pronaći u našoj širokoj ponudi. Pored šolja sa štampom možete potražiti proizvode kao što su:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte više na www.cewe.rs.

Korisnička podrška
error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!