Reklamne šolje

solje-sa-stampom

Reklamne šolje

Reklamne šolje su promo proizvod koji je veoma popularan zbog svakodnevne upotrebe. Šolje kao reklamni materijal uvek ostavljaju mogućnost za efektnu i zapaženu promociju. Mi radimo štampu na šoljama do punog kolora, tehnikom sublimacije. Nakon štampe boje ostaju postojane dugo vremena i otisak je vrhunskog kvaliteta. Naše reklamne šolje su izuzetno kvalitetne zbog svoje površinske galzure što je bitan preduslov za kvalitetan otisak. Sve šolje iz naše ponude mogu da se peru u mašini za pranje suđa. Reklamne šolje su pogodne za sve vrste promocija u bilo kojoj delatnosti. Možete ih koristiti u interne svrhe u Vašoj firmi ali i iskoristiti ti ih kako biste poklonili neki brendiran proizvod svojim kupcima i korisnicima Vaših usluga.

Reklamne šolje sa štampom iz naše ponude su proizvod koji Vam pruža mogućnost štampe vrhunskog kvaliteta a malih tiraža. Kod nas možete naći najveći izbor šolja za razne namene i ukuse. U svakom trenutku u našoj ponudi možete pronaći preko 80 različitih modela šolja raznih oblika i boja. Kod nas možete naći bele šolje, magične šolje, sedef šolje, šolje u boji, metalne kao i staklene šolje.

Pored klasičnih šolja na kojima štampamo Vaš motiv tu su i zanimljivi proizvodi kao što su termos za kafu, boca za bicikl, rakijske čašice i krigle za pivo.

Štampu na šoljama ne radimo na jedan komad. Sama štampa na šoljama se radi ukoliko imate želite da štampate veći broj šolja.

Firme, institucije, udruženja, hoteli, kafići i restorani mogu poručiti više različitih šolja kao i različite štampane motive na svakoj šolji. Prednost poručivanja većih tiraža kada su u pitanju šolje sa štampom jeste ta što svaku šolju možemo štampati sa drugim dizajnom.

U našoj ponudi reklamnih materijala možete naći mnoge zanimljive proizvode koji mogu biti inovativan i jedinstven način da reklamirate svoje usluge ili proizvode.

Bele šolje

Bele šolje

magične šolje

Magične šolje

šolje u boji

Šolje u boji

moto-solja-ljubav

Moto šolje

fluorescentne-solje

Fluorescentne šolje

solja-metalna

Metalne šolje 

solja-sa-prozorom-u-boji

Šolje sa prozorom u boji

staklena-solja

Staklene šolje

solja-sa-kasikom-u-boji

Šolja sa kašikom u boji

sedef-solja-zlatna

Sedef šolje

Smešne šolje

Smešne šolje

Šolja ručka životinja

Šolje ručka životinja

Male dečije šolje

solja-kocka

Šolje kocke

cinija za supu

činije

Reklamne šolje su samo delić proizvoda koje možete pronaći u našoj širokoj ponudi. Pored šolja sa štampom možete potražiti proizvode kao što su:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte više na www.cewe.rs.

Kako želite da nas kontaktirate?