Privesci za štampu

Privesci za štampu

Privesci za štampu su jedan od najzastupljenijih reklamnih proizvoda. Možete ih naći u raznim veličinama i oblicima, kao i od različitih materijala. Svaki privezak u našoj ponudi je izrađen ili od najkvalitetnijeg drveta ili plastike. Namenjeni su za sublimacionu štampu i posebno se vodi pažnja o kvalitetu. Štampa na privescima je siguran posao, tako da uz kvalitetna proizvod koji Vam nudimo, dobijate kvalitet i dobru cenu. Na drvene priveske se štampa sa jedne strane. Izrađeni su od kvalitetnog medijapana, premazani su sa gornje strane sjajnim slojem na kom se vrši štampa. Štampa je visokog kvaliteta. Na plastične priveske štampa ide na obe strane i izrađena je od posebne legure kvalitetne plastike. Izrađuju se u raznim veličinama i oblicima.

U mogućnosti smo da izrađujemo priveske po vašim željama i potrebama. Ako imate neku posebnu porudžbinu za klijenta, javite nam se i izradićemo priveske specijalno za vas. Ovi idealni pokloni dolaze sa alkicom i štampaju se na ravnoj, kombo ili 3D presi. Kao najveća prednost štampe subliomacionom tehnikom na naše razne drvene i plastične priveske jeste ta što svaki pojedinačni privezak može biti personalizovan, unikatan i jedinstven. Ne morate da štampate velike serije privezaka, već je cena za štampu na jedan ili više komada identična.

Naša firma je proizvođač privezaka, tako da ih možemo praviti u dimenzijama i oblicima po vašoj želji.

Ovo je samo jedan od naših dekorativnih proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte više na www.cewe.rs.