Privesci reklamni

Privesci reklamni

Privesci reklamni

Privesci reklamni za klučeve su namenjeni masovnoj i svakodnevnoj upotrebi. Veoma su korisni i mogu se upotrebljavati kao promotivni materijal bilo da želite da promovišete proizvod ili neku uslugu. Kao promotivni materijal privesci su veoma pristupačni što se tiče cene a mogu biti veoma bitni za reklamu jedne firme ili ustanove.

Mincom u svom redovnom asortimanu privezaka nudi preko 50 različitih reklamnih privezaka koji su dostupni u svakom trenutku.

U našoj ponudi reklamnih privezaka možete pronaći drvene (medijapan) priveske, plastične, metalne, kožne kao i pleksiglas obostrane priveske.

Sve priveske (osim plastičnih privezaka) štampamo tehnikom sublimacije što nam omogućava različitu štampu na svakom pojedinačnom privesku bez obzira na tiraž. Štampa je dugotrajna, jarkih i kontrasnih boja.

Plastične priveske štampamo na foto papiru.

U ponudi imamo preko 20 različitih oblika privezaka koje možete možete birati na osnovu Vaših potreba i namene.

Privesci su klasičan, univerzalan način reklamiranja. Ukoliko želite da izradite promo materijal koji će svako uvek moći da nosi sa sobom privesci su najbolji način da uspete u tome.

Prilikom promocije Vaše firme možete deliti brendirane priveske svakom kupcu ili posetiocu. Prilikom sajma takođe možete privući buduće kupce tako što će te izraditi lepe i kvalitetne priveske koje će te izložiti kao promo materijal.

Ukoliko imate restoran, kafić ili neki drugi ugostiteljski objekat deljenje privezaka uvek može biti efektan marketinški potez.

Prvezak-jastuk

Privezak jastuk

Cenovnik možete skinuti ovde:

CENOVNIK

Reklamni proizvodi su samo jedan od interesantnih proizvoda sa štampom. U našoj ponudi pored proizvoda za štampom možete naći prazne (neodštampane) sublimacione proizvode namenjene za štampu. Među njima su i:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte više na www.cewe.rs.

Mincom tim vam uvek stoji na usluzi za bilo kakva dodatna pitanja.

Kako želite da nas kontaktirate?