Kako želite da nas kontaktirate?

Multifunkcionalna roler presa

Multi funkcionalna roler presa

Multifunkcionalna roler presa

Multifunkcionalna roler presa ne koristi se samo i isključivo na čašama, ali čaše i flaše su glavni ciljani proizvod. Presa se koristi za pečenje na flašama, čašama, olovkama, kartonskim kutijama i svim proizvodima bez ručke. Takođe se koristi na mnogo različitih materijala kao što su metal, staklo, karton ili plastika. Ako su Vam do sada flaše stvarale problem zbog veličine ili dizajna od sada sve to možete rešiti ovom presom.

Presa za čaše

Multifunkcionalna roler presa

  • Šifra proizvoda: RHP
  • Dimenzije: 47x41x16.5cm
  • Težina: 25 kg
  • Materijal: Metal i plastika
  • Temperatura: 0-250°C
  • Vreme: 0-999 sekundi

Proces pečenja

Multifunkcionalna roler presa izuzetno je lagana za rad i ne zahteva teške i dugotajne procese pečenja. Sve što treba da uradite jeste da zalepite dizajn na proizvod i stavite u presu. Presa ima 3 valjka, dva ispod proizvoda i jedan iznad. Dva valjka ispod proizvoda služe kako bi okretali proizvod dok se treći valjak zagrejava i peče dizajn na proizvod. Jednostavno postavite temperaturu na displeju prese te stavite proizvod na donja dva valjka i podignite ručku. Kada podignete ručku donja dva valjka će se podići i stinuti proizvod sa gornjim valjkom. Sada sačekajte da vreme na displeju isteče i Vaš proizvod je gotov.

UPOZORENJE: Kada skidate proizvod sa prese obavezno koristite rukavice. Presa se zagrejava na velike temperature kako bi mogla preneti dizajn na proizvod.

Presa za šolje
Multifunkcionalna-roler-presa-alati
Delovi za roler presu

Repromaterijal

Ukoliko ste zainteresovani za repromaterijal koji ova multifunkcionalna presa može da koristi na pravom ste mestu. U našoj ponudi osim mašina za sublimaciju, lasersku štampu i presa možete pronaći i sublimacione, forever i laser papire, prah za pamuk, mašine za bedževe, priveske i magnete. Osim mašina u ponudi ćete pronaći i razne proizvode za štampu kao što su šolje, čašice, majice, jastuci, kape, puzzle, kamen, staklene satove… Neki od proizvoda koje Vam možemo preporučiti su:

Posetite naš youtube kanal Mincom doo i pogledajte tutorijale o mnogim proizvodima i mašinama.
Zapratite nas na Facebook i Instagram profilu kako bi uvek prvi saznali za najnovije proizvode i ponude.