Povodac za pse

Povodac za pse

Povodac za pse je neverovatno zanimljiv i specifičan proizvod u našoj najnovijoj ponudi proizvoda za sublimaciju. Povodac za pse je namenjen za štampu tehnikom sublimacije. Povodac je napravljen od klasičnog crnog dela sa delom za kačenje i belog dela koji je namenjen za štampu Vašeg dizajna ili teksta.

Povodac za pse je idealan poklon za drage osobe koje imaju psa. Pojedinci mogu obradovati i sebe ovim unikatnim povodcem za pse. Povodac sa štampom se može iskorisiti i kao promotivni materijal ukoliko neka organizacija ili radnja koja se bavi opremom za kućne ljubimce poželi da promoviše svoje usluge na specifičan način. Saloni za pse mogu isto tako uvesti zanimljiv način reklame za sve svoje mušterije. Mogućnosti su velike. Površina za štampu na ovom povodcu za pse nije velike površine, s toga je najpogodnije štampati ime, neki crtani dizajn ili kombinaciju teksta i neke jednostavnije pozadine.

povodac za pse

Povodac za pse

Povodac za pse je neverovatno zanimljiv i specifičan proizvod u našoj najnovijoj ponudi proizvoda za sublimaciju.
  • Šifra proizvoda: POP
  • Dimenzije: 25x2cm
  • Temperatura za ravnu presu: 180°C
  • Vreme: 120 sekundi

Ovo je samo jedan od naših dekorativnih proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte više na www.cewe.rs.