Povodac za pse

Povodac za pse

Povodac za pse je neverovatno zanimljiv i specifičan proizvod u našoj najnovijoj ponudi proizvoda za sublimaciju. Povodac za pse je namenjen za štampu tehnikom sublimacije. Povodac je napravljen od klasičnog crnog dela sa delom za kačenje i belog dela koji je namenjen za štampu Vašeg dizajna ili teksta.

Povodac za pse je idealan poklon za drage osobe koje imaju psa. Pojedinci mogu obradovati i sebe ovim unikatnim povodcem za pse. Povodac sa štampom se može iskorisiti i kao promotivni materijal ukoliko neka organizacija ili radnja koja se bavi opremom za kućne ljubimce poželi da promoviše svoje usluge na specifičan način. Saloni za pse mogu isto tako uvesti zanimljiv način reklame za sve svoje mušterije. Mogućnosti su velike. Površina za štampu na ovom povodcu za pse nije velike površine, s toga je najpogodnije štampati ime, neki crtani dizajn ili kombinaciju teksta i neke jednostavnije pozadine.

povodac za pse

Povodac za pse

Povodac za pse je neverovatno zanimljiv i specifičan proizvod u našoj najnovijoj ponudi proizvoda za sublimaciju.
  • Šifra proizvoda: POP
  • Dimenzije: 25x2cm
  • Temperatura za ravnu presu: 180°C
  • Vreme: 120 sekundi

Ostala oprema

Ukoliko ste zainteresovani za sublimacionu štampu ili štampu na majicama i to možete pronaći u našoj ponudi. Kada je reč o sublimacionom otisku nudimo dva štampača a to su Epson L310 i Ricoh SG 3110. A ukoliko želite da štampate savršene otiske na svim vrstama majica pa i na tamnim materijalima nudimo vam HP laserski štampač sa belim tonerom.

Sve ove proizovde možete da nađete na našem sajtu. A ako želite uvek možete zakazati sastanak sa nama u kojem će vam naš tim obezbediti obuku. Obuka se sastoji od savetovanja o štampačima, obuke pripreme u Photoshop-u i obuke za pečenje i prenošenje dizajna na materijal.

Ovo je samo jedan od naših dekorativnih proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte više na www.cewe.rs.  

error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!
Zakažite poziv
Zakažite poziv
Email
Email