Kako želite da nas kontaktirate?

Poliester majice sa štampom

Poliester majice sa štampom

Poliester majice sa štampom

Poliester majice sa štampom u našoj ponudi se štampaju tehnikom sublimacije. Majice su napravljene od 50% pamuka i 50% poliestera.  Majice su sašive tako da se pamuk nalazi sa unutrašnje strane, a poliester sa spoljašnje. Takvo šivenje omogućava manje znojanje kao i prijatan osećaj na koži. Poliester majice su prvobitno namenjene sportistima i rekreativcima. Boje koje ostaju nakon štampe su dugotrajne, čak do 50 pranja.

Poliester majice sa štampom su namenjene za štampu bilo kog dizajna po Vašem zahtevu. Na njima možemo štampati logo, sliku, broj i prezime. Prednost sublimacione štampe jeste ta što se svaka poliester majica može poručiti sa različitim motivom. Količina i različitost štampe ne menjaju cenu majice. Možete poručiti više majica a da svaka majica ima drugi odštampan motiv.

Ovaj tip sportske majice je idealan za sportske klubove, fitnes centre, teretane kao i za one koji vole da se bave rekreativnim sportovima.

Ukoliko želite da reklamirate firmu majice su dobar izbor marketinškog materijala.

Štampa

Poliester majice štampaju se tehnikom sublimacije. U našoj ponudi možete pronaći 2 takva štampača a to su Ricoh i Epson. Epson štampač prvi je štampač koji je krenuo u prodaju sa sublimacionom bojom. Možemo ga preporučiti svima koji štampaju svaki dan i spremni su za štampač koji zahteva održavanje i čišćenje. Ricoh sublimacioni štampač jači je korak u svetu sublimacije jer ne zahteva održavanje. Ricoh ne zahteva rad svakog dana i sam se čisti te ne koristi boje na nadopunjavanje nego puno jednostavnije ketridže.

Ukoliko ste zainteresovani za poliester/pamuk majice ili štampače za sublimaciju mincom tim vam stoji na raspolaganju. Kod nas možete pronaći obuku u pripremi i štampi te savete u odabiru štampača ili paketa.

dresovi-sa-stampom

Pored poliester majica sa štampom u našem tekstilnom asortimanu proizvoda možete pronaći i:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte više na www.cewe.rs.