Podmetač za držač čaša u automobilu

podmetac-za-drzac-casa-u-automobilu

Podmetač za držač čaša u automobilu

Podmetač za držač čaša u automobilu je novi medijapan proizvod koji možete pronaći u našoj ponudi proizvoda za sublimaciju. Podmetač za držač čaša u automobilu se kao i drugi mdf (medijapan proizvodi) štampa tehnikom sublimacije. Boje su dugotrajne, jarke i kvalitetne nakon štampe.

Podmetač je osmišljen za sve one koji u svojoj ponudi sublimacionih proizvoda žele da ubace nešto zanimljivo za vozače. Podmetač ovog tipa je jednostavan ali veoma praktičan proizvod za svakodnevno korišćenje. Poručite medijapan podmetač i na njemu možete štampati bilo koji dizajn.

Ljudi kojima je opis posla takav da puno vremena provode u automobilu, profesionalnim vozačima kamiona će ovakav proizvod zasigurno privući pažnju. Može nuditi komplet podmetača ali i na komad.

Podmetač za držač čaša u automobilu

Podmetač za držač čaša u automobilu

  • Šifra proizvoda: PODAUT
  • Dimenzije: 6.5cm
  • Dimenzije štampe: 6,5cm
  • Materijal: Medijapan
  • Temperatura za ravnu presu: 185 °C
  • Vreme: 100 sekundi

Ostala oprema

Ukoliko ste zainteresovani za sublimacionu štampu ili štampu na majicama i to možete pronaći u našoj ponudi. Kada je reč o sublimacionom otisku nudimo dva štampača a to su Epson L310 i Ricoh SG 3110. A ukoliko želite da štampate savršene otiske na svim vrstama majica pa i na tamnim materijalima nudimo vam HP laserski štampač sa belim tonerom.

Sve ove proizovde možete da nađete na našem sajtu. A ako želite uvek možete zakazati sastanak sa nama u kojem će vam naš tim obezbediti obuku. Obuka se sastoji od savetovanja o štampačima, obuke pripreme u Photoshop-u i obuke za pečenje i prenošenje dizajna na materijal. Mincom tim vam uvek stoji na raspolaganju ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja.

U našoj ponudi sublimacionih proizvoda pored medijapan proizvoda možete pronaći i:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte više na www.cewe.rs.