Podmetač za držač čaša u automobilu sa štampom

Podmetač za držač čaša u automobilu sa štampom

Podmetač za držač čaša u automobilu sa štampom je jedan od najnovijih medijapan proizvoda iz naše ponude proizvoda sa štampom. Podmetač za držač čaša u automobilu kao i druge proizvode iz reklamnog asortimana robe štampamo tehnikom sublimacije u bilo kom tiražu. Odaberite dizajn koji želite da odštampamo i kontaktirajte nas.

Podmetač je osmišljen za sve one koji puno vremena provode u automobilu i na putu, za profesionalne vozače kamiona, kurirske službe… Na podmetaču možemo štampati bilo koji dizajn, fotografiju ili logo.

Firme mogu poručiti podmetače za svoje službene automobile kako bi na interesantan način promovisale svoje usluge ili proizvode. Podmetači za držač čaša u automobilu se takođe mogu deliti klijentima kao promo materijal.

Boje koje ostaju nakon štampe su dugotrajne, jarkih i kvalitetnih boja. Poručite Vaše unikatne podmetače za držač čaša u automobilu.

Podmetač za držač čaša u automobilu sa štampom

Podmetač za držač čaša u automobilu sa štampom

  • Šifra proizvoda: PODŠTAMPA
  • Dimenzije: 6.5cm
  • Dimenzije štampe: 6,5cm
  • Materijal: Medijapan

podmetac za auto

Ostala oprema

Ukoliko ste zainteresovani za sublimacionu štampu ili štampu na majicama i to možete pronaći u našoj ponudi. Kada je reč o sublimacionom otisku nudimo dva štampača a to su Epson L310 i Ricoh SG 3110. A ukoliko želite da štampate savršene otiske na svim vrstama majica pa i na tamnim materijalima nudimo vam HP laserski štampač sa belim tonerom.

Sve ove proizovde možete da nađete na našem sajtu. A ako želite uvek možete zakazati sastanak sa nama u kojem će vam naš tim obezbediti obuku. Obuka se sastoji od savetovanja o štampačima, obuke pripreme u Photoshop-u i obuke za pečenje i prenošenje dizajna na materijal.

Ukoliko Vam je potreban mali ili veliki tiraž proizvoda za sublimaciju u našoj ponudi možete naći i sublimacione proizvode kao što su:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte više na www.cewe.rs.