Pločice sa imenom

metalne-plocice-sa-imenom

Pločice sa imenom

Pločice sa imenom su proizvod koji ima široku primenu u mnogim poslovnim delatnostima. Pločice sa imenima ili ID pločice su namenjene za štampu tehnikom sublimacije što nam omogućava dobijanje dugotrajne i kvalitetne boje nakon štampe.

Mi Vam nudimo odštampane pločice sa imenima Vaših zaposlenih, logom firme ili bilo kojim drugim motivom koji želite da štampate na pločicama za identifikaciju.

Pločice možete poručiti sa štampom na dva različita materijala. To su kvalitetni medijapan (mdf) materijal i aluminijum u tri boje. Ukoliko želite štampu na aluminijumu, možete birati između zlatne, srebrne i bele boje aluminijuma.

Pločice štampamo na veće tiraže ali bez obzira na to prednost štampe tehnikom sublimacije jeste ta što možete poručiti više različitih dizajna za pločice a da to ne menja krajnju cenu.

Hoteli, restorani, kafiči, bolnice, banke, udruženja, škole i fakulteti mogu poručiti štampu logoa a da pored grafičkog elementa stoji ime svakog zaposlenog što znači da će svaka pločica imati druge info podatke.

Ukoliko želite da reklamirate Vaš brend, u našoj ponudi takođe možete pronaći pleksiglas akreditacije koje se mogu primenjivati na sajmovima, skupovima, javnim manifestacijama.

Pločice sa imenom MDF

Pločice sa imenom MDF

MDF pločice sa imenom

Pločice sa imenom MDF

Zlatni aluminijum ID

Pločice zlatni aluminijum

Srebrne metalne ID

Pločice srebrni aluminijum

Bele metalne pločice

Pločice beli aluminijum

Pločice sa imenom plastične

Plastične pločice sa imenom

Cenovnik možete skinuti ovde:

CENOVNIK

Ostala oprema

Ukoliko ste zainteresovani za sublimacionu štampu ili štampu na majicama i to možete pronaći u našoj ponudi. Kada je reč o sublimacionom otisku nudimo Epson i Sawgrass štampače namenjene sublimacionoj štampi. A ukoliko želite da štampate otiske na svim vrstama majica pa i na tamnim materijalima nudimo vam HP laserski štampač sa belim tonerom. Sve ove proizovde možete da nađete na našem sajtu.

Ako želite uvek možete zakazati sastanak sa nama u kojem će vam naš tim obezbediti obuku. Obuka se sastoji od savetovanja o štampačima, obuke pripreme u Photoshop-u i obuke za pečenje i prenošenje dizajna na materijal.

Pločice nisu jedini reklamni proizvod koji možete pronaći u našoj ponudi reklamnog materijala. U najtraženiji i najpopularniji reklamni materijal spadaju i:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!
Zakažite poziv
Zakažite poziv
Email
Email