Pločice sa imenom

metalne-plocice-sa-imenom

Pločice sa imenom

Pločice sa imenom su proizvod koji ima široku primenu u mnogim poslovnim delatnostima. Pločice sa imenom su namenjene za štampu tehnikom sublimacije što nam omogućava dobijanje dugotrajne i kvalitetne boje nakon štampe.

Mi Vam nudimo odštampane pločice sa imenima Vaših zaposlenih, logom firme ili bilo kojim drugim motivom koji želite da štampate na pločicama za identifikaciju.

Pločice možete poručiti sa štampom na dva različita materijala. To su kvalitetni medijapan (mdf) materijal i aluminijum u tri boje. Ukoliko želite štampu na aluminijumu, možete birati između zlatne, srebrne i bele boje aluminijuma.

Na pločicama sa imenom štampamo na veće tiraže ali bez obzira na to prednost štampe tehnikom sublimacije jeste ta što možete poručiti više različitih dizajna za pločice a da to ne menja krajnju cenu.

Hoteli, restorani, kafiči, bolnice, banke, udruženja, škole i fakulteti mogu poručiti štampu logoa a da pored grafičkog elementa stoji ime svakog zaposlenog što znači da će svaka pločica imati druge info podatke.

Ukoliko želite da reklamirate Vaš brend, u našoj ponudi takođe možete pronaći pleksiglas akreditacije koje se mogu primenjivati na sajmovima, skupovima, javnim manifestacijama.

plocica-sa-imenom-mdf-9x4cm
plocica-sa-imenom-mdf-8x3cm
plocica-sa-imenom-zlatna
plocica-sa-imenom-srebrna
plocica-sa-imenom-bela

Cenovnik možete skinuti ovde:

CENOVNIK