Pločice sa imenom

metalne-plocice-sa-imenom

Pločice sa imenom

Pločice sa imenom su proizvod koji ima široku primenu u mnogim poslovnim delatnostima. Pločice sa imenima ili ID pločice su namenjene za štampu tehnikom sublimacije što nam omogućava dobijanje dugotrajne i kvalitetne boje nakon štampe.

Mi Vam nudimo odštampane pločice sa imenima Vaših zaposlenih, logom firme ili bilo kojim drugim motivom koji želite da štampate na pločicama za identifikaciju.

Pločice možete poručiti sa štampom na dva različita materijala. To su kvalitetni medijapan (mdf) materijal i aluminijum u tri boje. Ukoliko želite štampu na aluminijumu, možete birati između zlatne, srebrne i bele boje aluminijuma.

Pločice štampamo na veće tiraže ali bez obzira na to prednost štampe tehnikom sublimacije jeste ta što možete poručiti više različitih dizajna za pločice a da to ne menja krajnju cenu.

Hoteli, restorani, kafiči, bolnice, banke, udruženja, škole i fakulteti mogu poručiti štampu logoa a da pored grafičkog elementa stoji ime svakog zaposlenog što znači da će svaka pločica imati druge info podatke.

Ukoliko želite da reklamirate Vaš brend, u našoj ponudi takođe možete pronaći pleksiglas akreditacije koje se mogu primenjivati na sajmovima, skupovima, javnim manifestacijama.

mdf-plocice-sa-imenom-2

Pločice sa imenom MDF

mdf-plocice-sa-imenom

Pločice sa imenom MDF

plocica-sa-imenom-zlatna

Pločice sa imenom zlatni aluminijum

plocica-sa-imenom-srebrna

Pločice sa imenom srebrni aluminijum

plocica-sa-imenom-bela

Pločice sa imenom beli aluminijum

plasticne-plocice-sa-imenima

Plastične pločice sa imenom

Cenovnik možete skinuti ovde:

CENOVNIK

Pločice sa imenom nisu jedini reklamni proizvod koji možete pronaći u našoj ponudi reklamnog materijala. U najtraženiji i najpopularniji reklamni materijal spadaju i:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte više na www.cewe.rs.