Pločice sa imenima

Pločice sa imenima

Pločice sa imenima služe za štampanje imena, titule ili neke druge informacije o zaposlenom licu. Ovaj tip pločica je obično malih dimenzija i koristi se u poslovne svrhe.

U našoj ponudi imamo drvene (MDF), metalne i plastične pločice raznih dimenzija. Drvene i metalne pločice namenjene su za štampu sublimacijom. Ovom vrstom štampe dobijaju se dugotrajne i postojane boje. Drvene pločice su napravljene od kvalitetnog medijapana koji daje poseban elegantan sjaj dizajnu. Metalne pločice su napravljene od aluminijuma i to u zlatnoj, srebrnoj i sivoj boji. Bilo da se odlučite za drvene ili metalne, možete birati između dva načina kačenja za tkaninu. U pitanju su standardna zakačka i magnet. Plastične pločice su namenjene za ubacivanje slike koju štampate na klasičnom kolor štampaču, a samu pločicu kačite na materijal putem kvalitetnog magneta.

Na pločicama sa imenom se štampaju imena, simboli, radne pozicije. Firme i institucije poput bolnica, agencija, servisa, radnji, velikih tržnih centara mogu štampati imena radnika kao i druge bitne informacije. Za veće poslove možete štampati veliki tiraž u okviru malog troška, a da klijentu omogućite opciju da za svaku metalnu pločicu može birati drugi dizajn koji će se štampati.

Drvene pločice (MDF)

drvene plocice sa imenima

Akreditacija sa magnetom 

Akreditacija sa magnetom 78x53mm

Magnet za pločice

Plocice magnetne

Oznake za vrata

Metalne pločice mogu biti u nekim od ponuđenih dimenzija ili u dimenziji koju vi zahtevate. Metalne pločice nisu osmišljene samo za akreditacije nego i kao oznake za vrata. Kao i ostale metalne pločice i oznake za vrata dolaze u tri boje a to su srebrna, bela i zlatna. Ukrasite ulazna vrata svoje firme, ordinacije ili organizacije prelepim oznakama u punom koloru. Otisak na metalu uvek je kvalitetan i sa jarkim bojama, idealan za oznake za vrata.

Profesionalne oznake za vrata

Ostala oprema

Ukoliko ste zainteresovani za sublimacionu štampu ili štampu na majicama i to možete pronaći u našoj ponudi. Kada je reč o sublimacionom otisku nudimo dva štampača a to su Epson L310 i Ricoh SG 3110. A ukoliko želite da štampate savršene otiske na svim vrstama majica pa i na tamnim materijalima nudimo vam HP laserski štampač sa belim tonerom. Sve ove proizovde možete da nađete na našem sajtu. A ako želite uvek možete zakazati sastanak sa nama u kojem će vam naš tim obezbediti obuku. Obuka se sastoji od savetovanja o štampačima, obuke pripreme u Photoshop-u i obuke za pečenje i prenošenje dizajna na materijal.

Pored pločica sa imenima u našoj ponudi možete naći i sledeće proizvode:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!
Zakažite poziv
Zakažite poziv
Email
Email