Pločice sa imenima

plocice-sa-imenima-mdf

Pločice sa imenima

Pločice sa imenima imaju višestruku primenu u bilo kojoj poslovnoj sferi. Pločice sa imenom iz naše ponude su namenjene za štampu sublimacijom i napravljene su od kvalitetnog MDF materijala. Nakon štampe dobijaju se dugotrajne i postojane boje. Ovaj tip pločice na kojima se štampaju imena, titule ili neke druge informacije o zaposlenom licu su generalno malih dimenzija. U našoj ponudi možete naći tri različite dimenzije i odlučiti se za onu koja najviše odgovara svojoj nameni. U našoj ponudi pločica sa imenima takođe možete naći pločice štampane na aluminijumu u tri boje.

Na pločicama sa imenom se štampaju imena, simboli, radne pozicije. Firme i institucije poput bolnica, agencija, servisa, radnji, velikih tržnih centara mogu štampati imena radnika kao i druge bitne informacije. Za veće poslove možete štampati veliki tiraž u okviru malog troška a da klijentu omogućite opciju da za svaku metalnu pločicu može birati drugi dizajn koji će se štampati.

Pločice sa imenima mogu biti praktičan proizvod za ljude koji boluju od bolesti kao što su dijabetes, srčanih bolesti i epilepsije. Oni mogu ispisati svoju dijagnozu kako bi uvek kraj sebe imali pločicu koju bi ljudi mogli da opaze u slučaju neke nezgode.

Šifra proizvoda: PLIMEMDF

DIMENZIJE MDF PLOČICA SA IMENIMA:

  1. 8x3cm
  2. 7,5×2,5cm
  3. 7,1×3,2cm
  4. 7×2,2cm
  5. 7×1,5cm
  6. 6,4×2,4cm
mdf-plocice-sa-imenom

Pored pločica sa imenima u našoj ponudi možete naći i sledeće proizvode:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte više na www.cewe.rs.