Photobook – fotoknjiga sa vašim fotografijama

Photobook – fotoknjiga za svaku priliku

Photobook ili fotoknjiga je knjiga sa odštampanim fotografijama, ukoričena u tvrdi ili meki povez. Photobook je zamena za nekadašnji foto album. Umesto ubacivanja fotografija u foto album, sada dobijate kvalitetan photobook gde ubacujete tekst po želji, pozadine, klipart. Photobook izrađujemo u formatima od 10×15 do 38x29cm. Photobook štampamo digitalnom štampom, digitalnom štampom sa sjajnim premazom, na mat foto papiru i na sjajnom foto papiru. Poručivanje se vrši preko našeg sajta www.cewe.rs, a ako želite još dodatnih mogućnosti, kod nas možete nabaviti softver specijalizovan za izradu photobooka sa velikim brojem tema, templejta, maski i dodatnih elemenata za vrhunski dizajn.

Kod nas ćete naći najveći izbor po najpovoljnijoj ceni. Uz pomoć besplatnog programa koji ćete skinuti sa našeg sajta, Vaša knjiga može biti gotova već za 15 minuta.

 • U ponudi imamo foto knjige od veličine 15x11cm do velike panorama foto knjige formata 38×29 cm.
 • Knjige radimo u četiri tehnike: na foto papiru mat i sjajnom, na digitalnoj ofset štampi i digitalnoj ofset štampi sa plastificiranjem.
 • Takođe Vam nudimo veliki izbor korica. To su meke korice, tvrde korice sa slikom, platnene korice ili od eko kože.

Kod nas ćete naći najveći izbor po najpovoljnijoj ceni. Uz pomoć besplatnog programa koji ćete skinuti sa našeg sajta, Vaša knjiga može biti gotova već za 15 minuta. Pogledajte naš izbor i uverite se u vrhunski kvalitet foto knjiga koje nudimo:

 • Foto knjižica – naš najmanji predstavnik, veličine 14x13cm sa ubodnim vezivanjem na digitalnoj ofset štampi.
 • Kompakt foto knjiga – sledeća po veličini, panorama formata 19x15cm. Korice mogu biti ubodno vezane, meke i tvrde.
 • Kvadratna foto knjiga – izrađuje se u formatu 21×21 cm. Korice mogu biti ubodno vezane, meke, tvrde i od knjigovezačkog platna.
 • Velika foto knjiga – ovo je naša najprodavanija knjiga, klasičnog formata, veličine 21×28 cm. Korice mogu biti ubodno vezane, meke, tvrde i od knjigovezačkog platna.
 • XL foto knjiga – Prelepa foto knjiga formata 30x30cm, savršena za venčani photobook. Korice su tvrde i mogu biti sa slikom, od premium platna ili veštačke kože.
 • XXL foto knjiga – Najveća foto knjiga iz naše produkcije radi se u portret i panorama varijanti. Veličine su 38x29cm i 28x36cm. Korice su tvrde i mogu biti sa slikom, od premium platna ili veštačke kože.
 • Foto knjige na foto papiru – Knjige vrhunskog kvaliteta rađene na mat foto papiru. Izrađuju se u dimenzijama 21x21cm, 28x21cm i 30x30cm. Korice su tvrde sa fotografijom po Vašoj želji.
 • Foto knjige na sjajnom papiru – Ovo su knjige rađene u tehnici digitalne štampe i naknadno je svaka stranica plastificirana što knjigama daje poseban sjaj. Rade se u veličinama 21x28cm, 28x21cm i 30x30cm. Korice su tvrde sa fotografijom po Vašoj želji.

Na sledećem video klipu možete pogledati uputstvo za izradu fotoknjige.