Peškir sa štampom

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Peškir sa štampom

Peškir sa štampom za sublimaciju. Peškir je jedan od proizvoda kojeg nikada nije dosta. Svaki peškir nađe svoju primenu i uvek je, nekako, u deficitu! Peškir, takođe, može biti i dobar poklon, ali mora biti poseban peškir. Peškir je napravljen od kvalitetnih mikrofiber vlakana i može se koristiti u svakodnevnoj upotrebi za tuširanje i brisanje ruku. Iskoristite vašu sliku, dizajn ili tekst po želji i napravite originalan peškir za Vas ili Vaše najbliže. Peškir je namenjen za sublimacioni otisak na tekstilu. Nudi perfektan otisak, izuzetnu postojanost boja i otpornost na temperaturu. Pri pravilnom održavanju boje su trajne, ne skidaju se, ne pucaju i ne ljušte se, jer ulaze u materijal te se impregniraju sa njima.

Peškir sa štampom namenjen je za promocije proizvoda, delatnosti i raznih kulturnih i sportskih manifestacija kao i za firme. Mogućnost ispisivanja loga, slogana, amblema učiniće ovaj sublimacioni otisak zanimljivim za promotivnu industriju. Postoji mogućnost da se odradi štampa u punom koloru duž cele veličine peškira. Za poručivanje imamo jednu dimenziju peškira sa štampom a to je 50x100cm.

peškir sa štampom

Peškir sa štampom

Peškir je namenjen za štampu sublimacijom. Izrađen od mikrofiber vlakana
  • Šifra proizvoda: BMJ02
  • Dimenzije: 50x100cm
  • Temperatura za ravnu presu: 180°C
  • Vreme: 120 sekundi

Ovo je samo jedan od naših dekorativnih proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte više na www.cewe.rs.  

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.