Peškir sa štampom

Peškir sa štampom

Peškir sa štampom za sublimaciju. Peškir je jedan od proizvoda kojeg nikada nije dosta. Svaki peškir nađe svoju primenu i uvek je, nekako, u deficitu! Peškir, takođe, može biti i dobar poklon, ali mora biti poseban peškir. Peškir je napravljen od kvalitetnih mikrofiber vlakana i može se koristiti u svakodnevnoj upotrebi za tuširanje i brisanje ruku. Iskoristite vašu sliku, dizajn ili tekst po želji i napravite originalan peškir za Vas ili Vaše najbliže. Peškir je namenjen za sublimacioni otisak na tekstilu. Nudi perfektan otisak, izuzetnu postojanost boja i otpornost na temperaturu. Pri pravilnom održavanju boje su trajne, ne skidaju se, ne pucaju i ne ljušte se, jer ulaze u materijal te se impregniraju sa njima.

Peškir sa štampom namenjen je za promocije proizvoda, delatnosti i raznih kulturnih i sportskih manifestacija kao i za firme. Mogućnost ispisivanja loga, slogana, amblema učiniće ovaj sublimacioni otisak zanimljivim za promotivnu industriju. Postoji mogućnost da se odradi štampa u punom koloru duž cele veličine peškira. Za poručivanje imamo jednu dimenziju peškira sa štampom a to je 50x100cm.

peškir sa štampom

Peškir sa štampom

Peškir je namenjen za štampu sublimacijom. Izrađen od mikrofiber vlakana
  • Šifra proizvoda: BMJ02
  • Dimenzije: 50x100cm
  • Temperatura za ravnu presu: 180°C
  • Vreme: 120 sekundi

Ovo je samo jedan od naših dekorativnih proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte više na www.cewe.rs.