Peć za sublimaciju

Rerna za sublimaciju

Peć za sublimaciju

Peć za sublimaciju veoma je korisna za sve one koji se bave personalizovanim foto poklonima. Od sada ne morate da štampate svaki proizvod posebno te proizvodi ne moraju biti standardnog oblika!. Ubacite i do šest šolja različitih veličina i oblika i Vaša štampa će biti gotova u rekordnom vremenu. Nemojte više gubiti vreme sa pojedinačnim alatima i obezbedite Vašim klijentima veliki izbor različitih proizvoda koji do sada niste mogli da štampate. Od sada možete da štampate razne modele šolja kao što su konusne, kockaste, šoljice za kafu, dečije šolje, 11oz, 8oz, 15oz… ovoj listi nema kraja. Svaki proizvod koji može da stane u dimenzije peći može da se personalizuje.

DIMENZIJA I OBLIK PROIZVODA VAS VIŠE NE SPREČAVAJU U ŠTAMPI!!!

Printanje šolja u peći

Peć za sublimacione proizvode

  • Šifra proizvoda: KX40LB
  • Dimenzije: 460*360*380mm
  • Voltaža: 110V/220V
  • Temperatura: 60-230℃
  • Snaga: 1600W+400W(2000W)

Peć za sublimaciju unosi mnogo novina i olakšava posao u radu sa klijentima. Od sada klijentu možete ponuditi bilo koju šolju ili drugi proizvod neobičnog oblika te štampati za duplo manje vremena. Ako ste u svetu sublimacije znate koliko rad sa sublimacionim proizvodima može biti zahtevan i u pitanju su sekunde pre nego prepečete proizvod i uništite zaradu. Zato nemojte više raditi na više različitih presa kako bi postigli količinu i brzinu nego sve proizvode radite u jednoj presi na više komada odjednom. Ova peć za razliku od ostalih u našoj ponudi Vam neće zauzeti mnogo prostora u radnji ali će napraviti veliki posao.

Sve šolje

Osim proizvoda kao što je sublimacijska peć Mincom firma bavi se i prodajom ostale sublimacione opreme. U našoj ponudi možete pronaći preko 1000 sublimacionih i foto proizvoda i repromaterijal za sublimacionu štampu. Od ostalih proizvoda u našoj ponudi preporučavamo Vam:

Posetite i naš youtube kanal Mincom d.o.o. i pogledajte tutorijale vezane za sublimacionu štampu.
Zapratite nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Kako želite da nas kontaktirate?