Patosnice za auto

Patosnice za auto

Patosnice za auto

Patosnice za auto idealno su i jedinstveno rešenje za sve one koji traže moderan način reklamiranja svog proizvoda ili brenda. Želite li postići prepoznatljiv i poseban izgled vaših usluga iskoristite šansu i opremite svoja vozila jedinstvenim patosnicama za auto koji će oduševiti i najzahtevnije klijente. Patosnice za auto vrlo su važan detalj u oglašavanju vaše firme ili brenda na koji mnogi nažalost zaboravljaju ali vi ne morate da budete jedan od njih.

Patosnice za auto u našoj ponudi su univerzalne i mogu lako da se prilagode svakom autu zahvaljujući predviđenim žljebovima, dizajnirane su da zaštite enterijer vašeg auta ali isto tako zadužene su za reklamiranje profesionalnost i paženje na detalje koje vaša firma predstavlja. Patosnice za auto su napravljene od visokokvalitetne tkanine veoma otporne na habanje i cepanje te su ojačane na krajevima gde se često habaju i na taj način produžavaju izdržljivost i vreme trajanja same patosnice i vašeg dizajna ili loga firme.

Patosnice za auto napravljene su od tekstila koji je izuzetno izdržljiv materijal i traje mnogo duže nego patosnice od PVC-a, plastike i drugih materijala. Održavanje naših patosnica vaoma je jednostavno jer se lako peru, čiste i usisavaju.

U našoj ponudi možete pronaći prednje i zadnje patosnice koje su idealne za osvajanje vaših kijenata i ostavljane odličnog prvog dojma pri samom otvaranju vrata i pogled na enterijer vašega prevoznog sredstva. Patosnice su unikatan proizvod u našoj ponudi koji može da se radi na jedan komad sa sva četiri dezena, koji omogućava štampu reklamnih poruka firmi, marketinških agencija i auto industrija sa mogućnosti štampe u punom koloru na jedan ili više komada.

Pednje-patosnice za auto

Patosnice za auto – prednje

Patosnice za auto prednje namenjene za štampu sublimacijom. Izrađene su od kvalitetnog tekstilnog materijala.
  • Šifra proizvoda: CM1
  • Dimenzije: 67 x 43,6cm
  • Broj komada: 2
Zadnje-patosnice za auto

Patosnice za auto – zadnje

Patosnice za auto zadnje namenjene za štampu sublimacijom. Izrađene su od kvalitetnog tekstilnog materijala.
  • Šifra proizvoda: CM2
  • Dimenzije: 44 x 33cm
  • Broj komada: 2

Ovo je samo jedan od naših dekorativnih proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na samo jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte više na www.cewe.rs.

Korisnička podrška