Patosnice za auto

patosnice-za-auto

Patosnice za auto

Patosnice iz naše ponude reklamnih proizvoda su namenjene svima onima koji žele da brendiraju svoje usluge na specifičan i nesvakidašnji način. Na patosnicama možemo štampati logo firme, automobila ili neki drugi promo tekst.

Patosnice za auto za sublimaciju su dizajnirane da zaštite enterijer automobila od prljavštine, blata, snega i vode. Model patosnica je univerzalan i može lako da prilagodi svakom patosu automobila zahvaljujući predviđenim žljebovima. Patosnice su napravljene od visokokvalitetne tkanine, veoma otporne na habanje i cepanje. Patosnice su ojačane na krajevima gde se često habaju tako da produžavaju izdržljivost i vreme trajanja patosnice.

Tekstil od kojeg su napravljene patosnice je jako izdržljiv materijal i traje mnogo duže, nego patosnice od PVC-a, plastike i drugih materijala.
Auto patosnice se lako peru, čiste i usisavaju. U ponudi su prednje i zadnje patosnice za auto koje će savršeno pristajati vašem automobilu i učiniti njegov enterijer jedinstvenim.

Nudimo širok spektar različitih vrsta i oblika patosnica za sva vrsta vozila. Ovo je unikatan proizvod u našoj ponudi. Štampa može da se radi na jedan komad sa sva četiri dezena.

Omogućava štampu reklamnih poruka firmi, marketinških agencija, auto industrija. Mogućnost štampe punog kolora na jedan i više komada.

patosnice za auto

Patosnice za auto – prednje

Patosnice za auto prednje namenjene za štampu sublimacijom. Izrađene su od kvalitetnog tekstilnog materijala.
  • Šifra proizvoda: CM1
  • Dimenzije: 67 x 43,6cm
  • Broj komada: 2
patosnice za auto

Patosnice za auto – zadnje

Patosnice za auto zadnje namenjene za štampu sublimacijom. Izrađene su od kvalitetnog tekstilnog materijala.
  • Šifra proizvoda: CM2
  • Dimenzije: 44 x 33cm
  • Broj komada: 2

Ovo je samo jedan od naših dekorativnih proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na samo jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte više na www.cewe.rs.