Papir za lasersku štampu na olovkama

papir za lasersku stampu na olovkama

Papir za lasersku štampu na olovkama

Papir za lasersku štampu na olovkama je klasičan laserski papir pomoću kog možete štampati hemijske olovke. Papir koji možete pronaći u našem asortimanu transfer papira dolazi u A4 formatu. Ova vrsta papira ima dve različite strane. Jedna strana je glatka i sjajna a druga strana mat i hrapava.

Nakon štampe na laserskom papiru potrebno da isečete Vaše motive za štampu pre lepljenja papira za olovku koju štampate. Na jednom A4 papiru možete štampati čak i do 250 olovaka. Preporučen format štampe je 3x1cm. Štampa na olovkama se radi u punom koloru i veoma je jeftina.

Papir za lasersku štampu na olovkama ima ogromnu prednost a to je možete štampati bilo koju belu olovku po Vašoj želji. Ne postoji specijalno pripremljena olovka koja je namenjena za ovakav način štampanja.

Procedura otiskivanja na olovku je veoma jednostavna. Potrebno je samo da isečete deo za štampu, zalepite ga na olovku i stavite pod grejač prese. Samo pečenje pod presom traje neverovatnih 4 sekundi. Svaka olovka koju štampate može imati drugačiji dizajn jer radeći pomoću ove prese ne morate da vodite računa o tiražu.

Ostala oprema

Ukoliko ste zainteresovani za sublimacionu štampu ili štampu na majicama i to možete pronaći u našoj ponudi. Kada je reč o sublimacionom otisku nudimo dva štampača a to su Epson L310 i Ricoh SG 3110. A ukoliko želite da štampate savršene otiske na svim vrstama majica pa i na tamnim materijalima nudimo vam HP laserski štampač sa belim tonerom. Sve ove proizovde možete da nađete na našem sajtu. A ako želite uvek možete zakazati sastanak sa nama u kojem će vam naš tim obezbediti obuku. Obuka se sastoji od savetovanja o štampačima, obuke pripreme u Photoshop-u i obuke za pečenje i prenošenje dizajna na materijal.

Ovo je samo jedan od proizvoda koji možete naći u našoj ponudi. Neki od zanimljivijih proizvoda iz našeg asortimana robe su:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte više na www.cewe.rs.

Kako želite da nas kontaktirate?