Papir za lasersku štampu na olovkama

papir-za-lasersku-stampu-na-olovkama

Papir za lasersku štampu na olovkama

Papir za lasersku štampu na olovkama je klasičan laserski papir pomoću kog možete štampati hemijske olovke. Papir koji možete pronaći u našem asortimanu transfer papira dolazi u A4 formatu. Ova vrsta papira ima dve različite strane. Jedna strana je glatka i sjajna a druga strana mat i hrapava.

Nakon štampe na laserskom papiru potrebno da isečete Vaše motive za štampu pre lepljenja papira za olovku koju štampate. Na jednom A4 papiru možete štampati čak i do 250 olovaka. Preporučen format štampe je 3x1cm. Štampa na olovkama se radi u punom koloru i veoma je jeftina.

Papir za lasersku štampu na olovkama ima ogromnu prednost a to je možete štampati bilo koju belu olovku po Vašoj želji. Ne postoji specijalno pripremljena olovka koja je namenjena za ovakav način štampanja.

Procedura otiskivanja na olovku je veoma jednostavna. Potrebno je samo da isečete deo za štampu, zalepite ga na olovku i stavite pod grejač prese. Samo pečenje pod presom traje neverovatnih 4 sekundi. Svaka olovka koju štampate može imati drugačiji dizajn jer radeći pomoću ove prese ne morate da vodite računa o tiražu.

Ovo je samo jedan od proizvoda koji možete naći u našoj ponudi. Neki od zanimljivijih proizvoda iz našeg asortimana robe su:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte više na www.cewe.rs.