Kako želite da nas kontaktirate?

Pamučne majice sa štampom

Pamučne majice sa štampom

Pamučne majice sa štampom

Pamučne majice sa štampom iz naše ponude reklamnog materijala namenjene su za štampu logoa, slogana ili bilo kog drugog motiva za reklamiranje firmi i pojedinaca. Mi Vam nudimo štampu u punom koloru kao i štampu fleks i flok tehnikom štampe. Majice štampamo tehnikom sublimacije. Otisak koji ostaje nakon štampe je trajan a majice se mogu prati i do 50 puta. Majice su sašivene od kvalitetnog 160g-skog pamuka koji je udoban i prijatan za nošenje.

Reklamne majice iz naše ponude su klasične bele boje i na njima se može štampati bilo koji jednobojan i pun kolor dizajn.

Pamučne majice sa štampom dolaze u muškom, ženskom i dečijem kroju. Majice se mogu štampati i sa prednje i sa zadnje strane. Po potrebi se mogu štampati i rukavi.

Majice su pun pogodak ukoliko želite da promovišete svoj brend na proizvodu koji ima svakodnevnu upotrebu.

Firme, restorani, kafići, udruženja, sportski klubovi, institucije, marketing agencije mogu poručiti veći tiraž majica sa svojim logom, reklamnim tekstom ili nekim drugim dizajnom.

Ukoliko učestvujete na sajmu, nekoj javnoj manifestaciji ili ukoliko se bavite nekim drugim aktivnostima možete poručiti majice koje će na najbolji način predstaviti Vaš brend i usluge.

Pamučne majice sa štampom dolaze u veličinama S, M, L, XL i XXL.

bele-majice-sa-stampom

Štampa

Ukoliko ste aktivni sportista ili na čelu nekog kluba, fitnes centra ili teretane. U našoj ponudi reklamnog materijala možete pronaći i kvalitetne poliester majice sa štampom.

Ukoliko sami želite da štampate na ove majice u Mincom ponudi možet pronaći sublimacionu opremu. U sublimacionu opremu ulaze štampači, papiri i prese. Ako ste zainteresovani za ovu vrstu štampe nemojte čekati zakažite sastanak u našoj firmi i dođite na obuku u pripremi i štampi na majice.

Majice sa štampom nisu jedini reklamni proizvod koji možete poručiti kod nas. U ponudi imamo mnoge popularne i praktične reklamne proizvode kao što su:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte više na www.cewe.rs.