Paket 5 HP A3 sa belim tonerom + Presa 40×60

Paket 12 HP A3 i Termo presa 3u1

Paket 5 HP A3 Laserski štampač sa belim tonerom + Presa 40×60

Paket 5 HP A3 i presa 40×60 sadrži A3 štampač, CMYK tonere i beli toner, presu 40×60 te dodatnu opremu koja Vam je potrebna za početak rada. Sa ovim paketom dobijate sve što Vam je potrebno za štampu tamnih majica u A3 formatu te ostalih proizvoda.

A3 štampač sa belim tonerom rešava sve Vaše dosadašnje probleme sa štampom punog kolora na tamne predmete. Od sada po povoljnim cenama možete da štampate sve promotivne i marketinške materijale. Do sada kvalitetna i povoljna štampa na tamnim materijalima nije bila moguća ali ovaj štampač rešava taj problem. Prije biste morali da izdvojite više hiljada eura čak i za najjednostavniji beli print ali taj problem sada možete da rešite ovim štampačem. HP laserski A3 štampač spada u kategoriju nisko budžetnih štampača koji štampaju pun kolor štampu na tekstil i druge proizvode.

Sadržaj paketa:

 • A3 Laserjet štampač       – 1 štampač
 • CMYK toneri                     – 4 tonera
 • Beli toner                          – 1 komad
 • Folija A3 A&B                    – 5 komada
 • Flex-soft A3                       – 4 komada (2A i 2B papira)
 • Multitrans A4                    – 2 komada
 • Software za Photoshop   – 3 različita softvera
 • Papir glanc A3                   – 2 komada
 • Papir mat A3                     – 2 komada
 • Vodič za početnike i obuka za štampu i pečenje

Specifikacije:

 • Brzina štampe: do 20 stranica u minuti
 • Rezolucija: 600 k 600 dpi
 • Mesečni radni ciklus: do 75.000 stranica
 • Kompatibilan sa Mac proizvodima
Paket 12 HP A3 + presa

Toneri

Uz paket 5 HP A3 Laserski štampač + presa dobijate 1 beli toner i 4 CMYK tonera.

Ukoliko želite da znate koja je iskoristivost tonera i koliko papira će toner odštampati pre nego se istroši to možemo objasniti na sledeći način. Ukoliko se štampa 5% pokrivenosti papira beli toner štampa 1500 otisaka. Ako pričamo o CMYK tonerima ukoliko se štampa 5% pokrivenosti možete da očekujete da odštampa do 2500 otisaka. Pokrivenost od 5% je standard industrije po kojem proizvođači tonera računaju cenu i iskoristivost svakog tonera te nije moguće znati tačan broj odštampani listova ukoliko koristite više od 5% pokrivenosti.

VAŽNO

Prije oduke o kupovini ovog paketa kontaktirajte nas kako bi vam mogli detaljno objasniti sve o ovom paketu i mašinama koje uz njega dolaze. Takođe pogledajte naše video snimke kako bi bilje razumeli proces pripreme i štampe sa belim tonerom.

Kada potrošite startne tonere i kupujete nove originalne tonere 100% kapaciteta te ukoliko radite 50-70% pokrivenosti (A4 za majice) možemo da vam damo okviran broj papira koji smo mi dobili prilikom štampe i testiranja ali on zavisi od dizajna kojeg svakodnevno štampate:

A3

Beli toner    – ukoliko štampate 5% pokrivenosti 7000 otisaka
  – ukoliko štampate 50-70% pokrivenosti 1500-2000 otisaka

CMYK           – ukoliko štampate 5% pokrivenosti 7300 otisaka
  – ukoliko štampate 50-70% pokrivenosti 1500-2000 otisaka

Software gratis

Paket 5 HP A3 Laserski štampač + presa dolazi i sa gratis softverima za Photoshop koji vam omogućavaju da napravite odlične rezultate. U samo 3 koraka možete da obradite svaku sliku i pripremite je za štampu sa belim tonerom. Softveri vam omogućavaju da obrišete pozadinu sa slika i odštampate ih u tehnici „Raster“ (tehnika malih tačaka na slici), raster tehnika daje dizajnu dugotrajnost, otpornost na pranje i sjajan efekat. Ovaj softver dobijate potpuno besplatno uz upute za instalaciju i korištenje softvera putem našeg youtube kanala Mincom doo.

Pored ovog paketa u našem širokom asortimanu proizvoda možete pronaći i:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Korisnička podrška
error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!