Paket 3 HP LaserJet + Ricoh + Termo presa

Paket 3 HP LaserJet + Ricoh + Termo presa

Paket 3 HP LaserJet + Ricoh + Termo presa

Paket 3 HP LaserJet + Ricoh + Termo presa je najnoviji ekskluzivni paket u našoj ponudi koji zatvara krug štampe na svim proizvodima koje nudimo u našoj ponudi u punom koloru uključujući belu štampu. U ovom paketu dobijate Ricoh SG 3110DN štampač namenjen za sublimacionu štampu. Ovaj sublimacioni štampač koristi 4 boje za štampu i namenjen je onima koji rade i veće i manje formate. Ovaj popularan štampač radi sa specijalnim gel bojama koje omogućavaju neverovatan kontrast i jarke boje. Dolazi sa pakovanjem CMYK boja i sa sredstvom za čišćenje. GELJET tehnologija obezbeđuje čistiju i oštru sliku.

HP laserJet laserski štampač sa belim tonerom idealan za štampu bele boje na tamne površine i materijale (tkanina, majice, keramika, metal, staklo, karton, drvo… i ostalim promotivnim materijalima i proizvodima), ako želite belu štampu po povoljnoj ceni ovo je paket za vas. Do sada nažalost na našem tržištu nije postojao štampač koji može da prenosi belu boju na tamne podloge ali pojavom ovoga štampača to se sve menja. Uz Laserski štampač sa belim tonerom možete štampati sve promotivne materijale full color tehnikom po povoljnoj ceni.

Također dobijate Termo presu 3 u 1 Premium namenjenu za kvalitetnu štampu na ravnim predmetima i šoljama. Presa je izrađena od kvalitetnog čelika, izrazito je čvrsta i kvalitetna. Površina ravne ploče je 38x38cm i dolazi sa dva dodatka za štampu na šoljama. Grejači su za šolje prečnika 5 do 7.5cm i 7.5 do 9cm. Termo presa 3 u 1  kada završi sa radom pušta zvuk koji označava kraj.

Paket 3 HP LaserJet + Ricoh + Termo presa kompletan je paket kojim zatvarate krug štampe na svim promotivnim materijalima.

Ricoh specifikacije

Dimenzije uređaja: 399 x 436.5 x 212.5 mm

Masa uređaja: 10.5 kg

Vreme zagrevanja: 35 sekundi

Memorija uređaja: 128 MB RAM

Napajanje: 100 – 120V, 50/60Hz

Potrošnja struje: 26.7W ili manje, energy save mod 27.4W

Dimenzije papira: A4, A5, A6, B5, B6

 

HP LaserJet specifikacije

Štampač: HP Color LaserJet

Brzina štampe: do 28 stranica u minuti

Rezolucija: 600×600 dpi, do 38,400×600 poboljšanih dpi

Mesečni radni ciklus: do 50.000 stranica

3 inčni intuitivni ekran u boji osetljiv na dodir

Laka mobilna štampa

Kompatibilan sa Mac proizvodima

Toneri: Beli toner za ukrašavanje tamnih odevnih predmeta, šolja, papira i još mnogo toga, CYAN toneri (crni, žuti, plavi, magenta)

 

Presa specifikacije

Voltaža: 110V/220V

Snaga: 1400/1600W

Vreme: 0-999 sekundi

Maksimalna temperatura: 0-300°C

Površina štampe: 38x38cm

Težina: 32KG

Pakovanje: 74x49x48cm

Svojstva: 3u1 funkcija(šolje/ravni predmeti) sa kvalitetnom utičnicom, lako za menjanje

Ovo je samo jedan od naših paketa namenjenih za štampu. Pored ovog paketa imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Korisnička podrška