Paket 2 HP laserski štampač sa belim tonerom + Termo presa 3u1

Paket 9 HP laserski štampač sa belim tonerom + Termo presa 3u1

Paket 2 HP laserski štampač sa belim tonerom + Termo presa 3u1

Paket 2 HP laserski štampač sa belim tonerom, u ovom paketu osim laserkog štampača dobijate sav materijal koji vam je potreban za početak proizvodenje vaših artikala. Paket 2 HP laserski štampač sa belim tonerom sadrži HP štampač, Beli toner, CMYK tonere, 3u1 Termo presa, folija A i papir B, flex papir, flex-soft, multitrans papir i waterslide papir. Sve informacije o papirima koji su vam potrebni za laserski štampač sa belim tonerom možete da pronađete na stranici transfer papir za laserski štampač.

HP LaserJet sa belim tonerom A4 je sve što vam treba za lasersku štampu sa belim tonerom. Do sada da bi štampali beli dizajn bilo vam je potrebno da radite na belim ili svetlim materijalima. Kada bi pokušali eksperimentirati sa tamnim pologama dizajn bi se činio neprimetnim, zamuljanim i „bez-životnim“. Ali sa laserskim štampačem sa belim tonerom po prvi put imamo priliku da koristim belu boju kako bi posvetlili dizajn. Beli toner omogućava da napravimo belu podlogu na tamnim materijalima. Ova tehnika omogućava da vaš dizaj bude naglašeniji i prepoznatljiviji na tamnim podlogama.

Specifikacije:

Štampač: HP Color LaserJet

Brzina štampe: do 28 stranica u minuti

Rezolucija: 600×600 dpi, do 38,400×600 poboljšanih dpi

Mesečni radni ciklus: do 50.000 stranica

3 inčni intuitivni ekran u boji osetljiv na dodir

Laka mobilna štampa

Kompatibilan sa Mac proizvodima

Toneri: Beli toner za ukrašavanje tamnih odevnih predmeta, šolja, papira i još mnogo toga, CYAN toneri (crni, žuti, plavi, magenta)

Možete da odštampate savršen oštar beli dizajn na obojenom, crnom pa čak i prozirnom papiru. Možete da štampate preko belih slojeva sa bojama CMYK koje dizajnu daju još posebniji izgled. Možete preneti beli toner na druge materijale kao što su staklo, drvo i keramika… Ili štampati na tkaninama i stvoriti jedinstvene visokokvalitetne majice, košulje i ostale odevne predmete.

Termo presa 3u1

HP štampač sa belim tonerom dolazi sa termo presom 3 u 1 premium koja je namenjena za kvalitetnu štampu na ravnim predmetima i šoljama. Presa je izrađena od kvalitetnog čelika, izrazito je čvrsta i kvalitetna. Površina ravne ploče je 38x38cm i dolazi sa dva dodatka za štampu na šoljama. Grejači su za šolje prečnika 5 do 7.5cm i 7.5 do 9cm. Termo presa 3 u 1  kada završi sa radom pušta zvuk koji označava kraj. Svojstva:

  • Digitalni tajmer i temperaturni kontroler – podesite željeno vreme i audio alarm će se oglasiti kada je završeno. Podesite željeno vreme u Farenhajtima i grejač će se zaustaviti na željenoj temperaturi.
  • Grejni elementi – Deblji grejni element i ravnomerna temperatura
  • Jaka metalna struktura – Termo presa 3 u 1 premium je čvrsta presa sa stabilnom izradom.

Software gratis

Uz ovaj paket HP štampač sa belim tonerom, dobijate gratis i softver za Photoshop koji vam omogućava da napravite odlične rezultate sa vašim slikama u samo 3 klika i uštedite na tonerima. Ovaj softver vam omogućava da obrišete pozadinu sa bilo koje slike i odštampate vašu sliku u tehnici „Raster“ (tehnika malih tačaka na slici), ova tehnika daje dizajnu povećanu dugotrajnost, otpornost na pranje i sjajan efekat. Kao što smo rekli ovaj softver je vaš potpuno besplatno uz upute za instalaciju i korištenje softvera putem našeg youtube kanala Mincom doo.

stampac sa belim tonerom

Pored osnovnog paketa u kome dobijate laserski štampač u našem širokom asortimanu proizvoda možete pronaći i:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Korisnička podrška