Paket 14 za bedževe i priveske

Paket 14 za bedževe i priveske

Paket 14 za bedževe i priveske sadrži mašine koje se koriste u svakoj marketinškoj kampanji, napravili smo ovae pakete za sve one koji su zainteresovani za proizvodnju materijala za marketinške i reklamne kampanje. Osim u marketinške svrhe ovi paketi mogu koristiti i kako bi pravili jedinstvene fotopoklone za foto radnje, knjižare i sve radnje koje se bave proizvodnjom unitanih poklona. Iskoristite već danas ove pakete i opremite Vašu radnju sa novim mašinama i proizvodima. Mašine za bedževe i priveske jednostavne su mašine za rukovanje i dobijanje kvalitetnog i isplativog završnog proizvoda.

Mašina za priveske C25

Sa mašinom za priveske C25 napravite unikatne priveske za ključeve i ostvarite dobar profit. Mašina za priveske u našem paketu izrađena je u EU od najkvalitetnijih materijala. Izuzetno je izdržljiva, lako održavajuča i dugotrajna. Sastoji se od ručice, baze, alata za priveske i alata za rezanje. Ovaj paket uključuje mašinu, 4 modle i 3 sekača.

Mašina za priveske jednostavna je mašina i koristi snagu potiska za sve svoje radnje, potrebano je samo da odštampate željeni dizajn ili logo firme i uz ovu mašinu te sekače i alate koji dolaze u paketu možete napraviti više hiljada privesaka za marketinšku kampanju. Kad odaberete dizajn i odštampate ga potrebno je da isečete dizajn na željenu dimenziju uz pomoć sekača te da postavite dizajn u željezni privesak koji se nalazi u modli. Kada st epostavili privezak sa dizajnom u modlu preko dizajna stavite zaštitnu plastiku, potisnite ručku i Vaš proizvod je u tri lagana koraka pomoću mašine za priveske spreman za upotrebu.

Paket 14 za bedževe i priveske omogućava Vam da dobijete novi izvor prihoda te da privučete nove klijente. Oduševite nove i stare klijente sa proizvodima ove visokokvalitetne mašine od livenog gvožđa, konstruisane da traje doživotno. Potrebna je samo jedna osoba kako bi rukovala ovom mašinom te kako bi jednostavnim i brzim procesom sastavila stotine privesaka u jednom satu.

Mašina za priveske unikatna je po:

 • Brzini rada
 • Jednostavnosti
 • Malom ulaganju
 • Kvalitetnoj izradi
 • Trajnosti

Mašina za priveske sastoji se od:

 • Mašine
 • Pritiskača (sekača)
 • Modli za utiskivanje dizanja i zaštite za privesak
Mašina za priveske C25 paket

Mašina za bedževe B700

U paketu mašine za bedževe dobijate sekač, modle i mašinu B700 za izradu bedževa. Sa ovom mašinom možete izraditi bedževe veličina 25, 38 i 59mm. Veoma je jednostavna i kvalitetna, sama mašina kao i repromaterijal se proizvode u EU. Mašina za bedževe se sastoji od prednjeg metalnog dela na koji se stavlja dizajn, zaštite koja služi kako bi čuvala sliku od oštećenja, i metalne poleđine sa iglom, ogledalom, otvaračem za flaše magnetom ili zakačkom. Prednost mašine B700 je ta što može da radi više veličina bedževa sa više različitih modli, čime se širi Vaša ponuda klijentima. U samo par koraka i bez muke, Vaš posao je završen, a klijenti prezadovoljni.

Mašina za bedževe se sastoji od:

 • Seckalice
 • Modle za bedževe
 • Mašine za sklapanje bedževa – bedžomata

Mašinu za izradu bedževa odlikuje:

 • Kvalitetna izrada
 • Velika brzina rada
mašina za bedževe B700

Mašina za bedževe B500

U ovom paketu dobijate sekač, mašinu B500 i jednu fiksnu modlu za izradu bedževa. Možete izraditi bedževe veličine 75mm. Sama mašina i repromaterijal se proizvode u EU, mašina je jednostavna i kvalitetna. Sastoji se od prednje modle na koju se stavlja dizajn, zaštite koja služi kako bi čuvala sliku, i metalne poleđine sa iglom, ogledalom, otvaračem za flaše magnetom ili zakačkom. U samo par jednostavnih koraka Vaš posao je završen, a klijenti zadovoljni.

mašina za bedževe B500

Ukoliko ste zainteresovani i za sublimacionu štampu u našoj ponudi možete pronaći pakete sa štampačima za sublimaciju. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Tu su:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte i saznajte više na www.cewe.rs.

Korisnička podrška
error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!