Paket 11 HP A3 Laserski štampač sa belim tonerom

Paket 11 HP A3 Laserski štampač sa belim tonerom

Paket 11 HP A3 Laserski štampač sa belim tonerom

Paket 11 HP A3 Laserski štampač sa belim tonerom paket je u kojem dobijate A3 štampač sa CMYK tonerima i belim tonerom, te dodatnom opremom koja Vam je potrebna za početak rada. Konačno dobivate jeftino rešenje za sve što Vam je potrebno za štampu na tamnim majicama i to u A3 formatu.

Laserski štampač A3 sa belim tonerom idealno je rešenje ako želite odličan kvalitet štampe u punom koloru na tamnim predmetima. Uz ovaj štampač možete štampati po povoljnoj ceni na svim promotivnim i marketinškim materijalima. Kada pričamo o štampačima manjeg budžeta do sada štampa na tamnim materijalima belom bojom nije bila moguća. Morali ste da izvdvojite više hiljada eura kako bi ostvarili i najjednostavniji beli print. Laserski štampač A3 sa belim tonerom je rešenje ovakvih problema a sada je napokon stigao i na naše tržište. Ovaj A3 štampač spada u kategoriju nisko budžetnih štampača koji štampaju pun kolor štampu na tekstil i druge proizvode.

Sadržaj paketa:

 • A3 Laserjet štampač       – 1 štampač
 • CMYK toneri                     – 4 tonera
 • Beli toner                          – 1 komad
 • Folija A3 A&B                    – 5 komada
 • Flex-soft A3                       – 4 komada (2A i 2B papira)
 • Multitrans A4                    – 2 komada
 • Software za Photoshop   – 3 različita softvera
 • Papir glanc A3                   – 2 komada
 • Papir mat A3                     – 2 komada
 • Vodič za početnike i obuka za štampu i pečenje

Specifikacije:

 • Brzina štampe: do 20 stranica u minuti
 • Rezolucija: 600 k 600 dpi
 • Mesečni radni ciklus: do 75.000 stranica
 • Kompatibilan sa Mac proizvodima
HP-materijali-mincom-A3

Toneri

Uz paket 11 HP A3 Laserski štampač dobijate i tonere, u ovom paketu dobijate 1 beli toner i 4 CMYK tonera.

Ukoliko govorimo o iskoristivosti tonera to možemo da objasnimo na sledeći način. Beli originalni toner može da odštampa 1500 otisaka ukoliko se štampa 5% pokrivenosti papira. Originalni CMYK toneri mogu da odštampaju do 2500 otisaka ukoliko se štampa 5% pokrivenosti. Ovaj procenat pokrivenosti je standard i osnov štamparske industrije po kojem proizvođači tonera računaju cenu i iskoristivost svakog tonera te nije moguće znati tačan broj odštampani listova ukoliko koristite više od 5% pokrivenosti.

VAŽNO

Kada ste potrošili startne tonere i kupujete nove originalne tonere 100% kapaciteta te ukoliko radite 50-70% pokrivenosti (A4 za majice) možemo da vam damo okviran broj papira koji smo mi dobili prilikom štampe i testiranja ali on zavisi od dizajna kojeg svakodnevno štampate:

A3

Beli toner    – ukoliko štampate 5% pokrivenosti 7000 otisaka
…  – ukoliko štampate 50-70% pokrivenosti 1500-2000 otisaka

CMYK           – ukoliko štampate 5% pokrivenosti 7300 otisaka
…  – ukoliko štampate 50-70% pokrivenosti 1500-2000 otisaka

Software gratis

Takođe uz paket 11 HP A3 Laserski štampač sa belim tonerom dobijate gratis i softver za Photoshop koji vam omogućava da napravite odlične rezultate sa vašim slikama u samo 3 klika i uštedite na tonerima. Ovaj softver vamo omogućava da obrišete pozadinu sa bilo koje slike i odštampate vašu sliku u tehnici „Raster“ (tehnika malih tačaka na slici), ova tehnika daje dizajnu povećanu dugotrajnost, otpornost na pranje i sjajan efekat. Kao što smo rekli ovaj softver je vaš potpuno besplatno uz upute za instalaciju i korištenje softvera putem našeg youtube kanala Mincom doo.

Pored osnovnog paketa u kome dobijate laserski štampač u našem širokom asortimanu proizvoda možete pronaći i:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte više na www.cewe.rs.

Kako želite da nas kontaktirate?