Paket 1 Epson SC-F500

Paket 1 Epson SC-F500

Epson SC-F500 paket

Paket 1 Epson SC-F500 specifikacije:

Epson SC-F500

Epson SC-F500 je 24-inčni (61 cm) sublimacioni štampač. Razvijen je da pomogne firmama koje se bave proizvodnjom promotivnih materijala, foto radnjama, proizvođačima odeće, radnjama sa personalizovanim poklonima i kopirnicama. Uz štampače koji štampaju veće dimenzije papira povećava se i izbor koji se nudi kupcima, zahvaljujući fleksibilnom i kvalitetnom štampanju. Bez obzira da li personalizujete proizvode kao što su šolje, krigle, podloge za miša, majice ili jastuke, SC-F500 nudi brzu realizaciju štampe, pouzdanost i niske ukupne troškove. Za postavljanje, upravljanje ili održavanje ovog štampača nije potrebno specijalno znanje.

Epson SC-F500 nudi izuzetan kvalitet štampe u rezoluciji do 2400×1200 dpi, sa preciznom kontrolom deponovanja mastila za izvanrednu jasnoću i oštrinu. PrecisionCore microTFP glava za štampanje čini SureColor Epson SC-F500 verovatno jednim od bržih štampača za sublimaciju u svojoj klasi.

Rukovanje rolnom i listovima lakše je nego ikad uz tehnologiju automatskog ulaganja. SureColor F500 podržava širinu rolne od 8,3 “-24,4″ na 2 ” prečnika dijametra. Štampač lako prelazi sa rolne na tabake lista bez punjenja ili dodatnog nameštanja papira. Podržani fomrati papira su 8,3″ -11”x17″,a uređaj sadrži i uklonjivi izlazni slagač, koji održava listove urednima.

Osnovne karakteristike Epon SC-F500

Uz paket 1 Epson SC-F500 dobijate:

  • Templejti
  • ICC profili za boje
  • Vodič za početnike
  • Klasičan sublimacioni papir (100 listova – A4)
  • 10 novih papira za pamuk bez praha
  • Obuka za pripremu i štampu
Proizvodi Epson F500

Ukoliko Vas je zainteresovao Paket 1 Epson SC-F500, za Vas smo pripremili i druge pakete sa štampačim manjih formata za sublimaciju. Epson Ecotank ET-2700 i Ricoh SD3110 su ideali za Vas ukoliko ste više zainteresovani za štampu na manjim formatima . U Mincom ponudi imamo i novi UV štampač uz pomoć kojeg ćete moći da štampate proizvode kao što su upalajči, hemijske, metalne pločice, teniske loptice. kozmetičke proizvode i slično.

Pogledajte proizvode za sublimaciju na našem sajtu:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Korisnička podrška
error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!