Oznake za restorane i hotele

oznake-za-stolove-za-restorane

Oznake za restorane i hotele

Oznake za restorane i hotele obuhvataju širok dijapazon proizvoda koji se koriste za obeležavanja i obaveštenja. Sve oznake iz naše ponude se štampaju na aluminijumu i to tehnikom sublimacije koja nam omogućava dobijanje postojanih i jakih boja. Oznake smo podelili u više grupa među kojima su: oznake za stolove, oznake za usmeravanje, oznake za spoljašnje oglašavanje kao i oznaka za informacije.

Aluminijum na kojem štampamo oznaku po Vašoj porudžbini dolazi u tri boje. To su: zlatna, srebrna i bela boja.

Oznake za restorane i hotele štampamo na veće tiraže. Ukoliko se odlučite da poručite neku od oznaka iz naše ponude mi Vam omogućavamo štampu različitih motiva bez obzira na tiraž. Svaka oznaka za Vaš restoran ili hotel može imati drugačiji dizajn.

Restorani koji žele da odštampaju oznake za stolove, smernice, obaveštenja, naziv restorana mogu poručiti bilo koji tiraž. Ukoliko Vam trebaju obaveštenja za zabranjeno pušenje, table sa imenima zvanica, brojevima za stolove ili bilo koji drugi vid obeležavanja kod nas možete pronaći sve što Vam treba.

Hoteli mogu poručiti table sa smernicama za svaki hodnik i sprat, toalete, restorane, konferencijske sale…

Sve oznake iz naše ponude se štampaju i šalju u roku od 2-3 radna dana na željenu adresu.

Na slikama ispod možete videti samo neke od primera oznaka koje možete poručiti kod nas.

oznake za restorane i hotele
obelezavanje-hotela
sala-za-konferenciju
oznake-za-toalete

Oznake za restorane i hotele nisu jedini reklamni proizvod koji možete pronaći u našoj ponudi reklamnog materijala. Među popularnim reklamnim proizvodima nalaze se i:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte više na www.cewe.rs.