Oznake za kancelarije i hotele

oznake-za-stolove

Oznake za kancelarije i hotele

Oznake za kancelarije i hotele obuhvataju širok dijapazon proizvoda koji se koriste za obeležavanja i obaveštenja. Sve oznake iz naše ponude se štampaju na aluminijumu i to tehnikom sublimacije koja nam omogućava dobijanje postojanih i jakih boja. Oznake smo podelili u više grupa među kojima su: oznake za stolove, oznake za usmeravanje, oznake za spoljašnje oglašavanje kao i oznaka za informacije.

Aluminijum na kojem štampamo oznaku po Vašoj porudžbini dolazi u tri boje. To su: zlatna, srebrna i bela boja.

Oznake za kancelarije i hotele štampamo i na veće tiraže. Ukoliko se odlučite da poručite neku od oznaka iz naše ponude mi Vam omogućavamo štampu različitih motiva bez obzira na tiraž. Svaka oznaka za Vaš restoran ili hotel može imati drugačiji dizajn.

U oznake za kancelarije i hotele spada mnogo toga, od čega se najviše traže oznake za firme, manifestacije, sajmove, kancelarije. Dobićete prvoklasan kvalitet otiska, a boje koje ostaju nakon štampe će Vam oduzeti dah.

Oznake mogu biti raznih veličina i oblika. Vaš dizajn možete prilagoditi boji i veličini stonog kozlića ili jednostavnom limu A ili L profila.

Sve oznake za kancelarije i hotele iz naše ponude se štampaju i šalju u roku od 2-3 radna dana na željenu adresu.

Na slikama ispod možete videti neke od primera oznaka koje možete poručiti kod nas.

Štampa

Ukoliko sami želite da pravite ovakve proizvode sa štampom u našoj ponudi možete pronaći opremu za sublimaciju. U toj opremi možete pronaći sublimacione štampače, boje, papir i prese koje služe za prenos dizajna sa papira na proizvod. Tehnika sublimacije veoma je jednostavna i sve informacije na ovu temu možete da saznate kod nas. Mincom tim uvek vam stoji na usluzi bilo da imate pitanje o opremi, pripremi ili pečenju.

Oznake za kancelarije i hotele nisu jedini reklamni proizvod koji možete pronaći u našoj ponudi reklamnog materijala. Među popularnim reklamnim proizvodima nalaze se i:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte više na www.cewe.rs.